Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau Menuda Logo del portal

La Universitat, amb L’Alqueria del Basket, organitza La Nau de Pasqua per a l’alumnat de primària i secundària

  • Fundació General UV
  • 7 de març de 2022
Image de la noticia
La Nau de Pasqua

La Universitat de València, a través de la seua Fundació General, organitza la primera Nau de Pasqua, en col·laboració amb L’Alqueria del Basket: una proposta d’oci educatiu adreçada a l’alumnat que es troba cursant primària i secundària. Aquesta escola de vacances se celebrarà del 19 al 22 d’abril i la inscripció ja està oberta en aquest enllaç.

Aquesta iniciativa s’inclou en el marc de les activitats desenvolupades per la Fundació General de la UV entorn de les diferents escoles d’oci que s’organitzen a la Universitat, com són La Nau Menuda i La Nau Jove.

Ara, La Nau de Pasqua pretén donar un servei d’oci educatiu a xiquetes, xiquets i adolescents durant el període vacacional en escoles i instituts, i així impulsar i facilitar la conciliació familiar. Amb aquest motiu, La Nau de Pasqua és un servei de caràcter obert a disposició de tota la comunitat universitària així com del públic general.

El programa de La Nau de Pasqua, en la seua primera edició, estarà dedicat a l’esport i, més concretament, a la pràctica del bàsquet. Així, l’organització d’enguany compta amb el suport de L’Alqueria del Basket i ofereix als participants l’oportunitat de gaudir d’aquest esport en un entorn educatiu a través de diferents activitats, adaptades a totes les edats.

El programa, que té com a principals objectius educar en valors a través de l’esport, potenciar el coneixement del bàsquet i ensenyar els valors de la competició (saber guanyar i acceptar les derrotes), inclou doncs una sèrie d’entrenaments, jocs tradicionals, concursos i competicions, entre d’altres activitats.

En horari de 8:30 a 14:30 hores, La Nau de Pasqua tindrà lloc a les instal·lacions esportives del Campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València, 19 al 21 d’abril; i, el dia de cloenda, el 22 d’abril, l’activitat serà a L’Alqueria del Basket.

Llista d'enllaços: