Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau Menuda Logo del portal

Oberta la matrícula en l’Escola d’Estiu de la Universitat ‘La Nau Menuda i La Nau Jove’, del 10 al 28 de maig

  • Fundació General UV
  • 10 de maig de 2023
La Nau Jove, l'any passat al Campus dels Tarongers.
La Nau Jove, l'any passat al Campus dels Tarongers.

La Universitat de València ha obert el període de matrícula en l’Escola d’Estiu ‘La Nau Menuda-La Nau Jove’ que se celebrarà en el mes de juliol als tres campus: Blasco Ibáñez, Tarongers i Burjassot-Paterna. Les matrícules es formalitzaran del 10 al 28 de maig en dos torns a través de Seu Electrònica UV.

El primer torn de matriculació serà del 10 al 21 de maig per als fills i les filles de PDI, PAS, estudiantat i membres de la Comunitat Alumni UV, així com per a les persones usuàries que hagen participat en edicions anteriors. Per a beneficiar-se del descompte, els membres de la Comunitat AlumniUV han d’acreditar una antiguitat mínima d’un any amb la subscripció AlumniUV Premium.

El segon torn s’obrirà a les 10 hores del 22 de maig fins al 28 de maig. Ací podrà tramitar la matrícula el públic en general que opte a les places lliures disponibles.

En ambdós torns es respectarà la prevalença de sol·licituds per ordre d’inscripció.

L’Escola d’Estiu serà del 3 al 28 de juliol, en horari de 8-8:30 hores a 14-15 hores, i la inscripció s’haurà de fer a través de Seu Electrònica UV. Les persones interessades en inscriure’s que no siguen membres de la comunitat universitària hauran de crear-se un usuari en aquesta Seu per a fer igualment la matrícula.

Els infants nascuts entre 2011 i 2018 (des de segon d’Infantil a sisé de Primària) s’inscriuran en La Nau Menuda, que tindrà lloc als tres campus de la Universitat de València: Blasco Ibáñez, Tarongers i Burjassot-Paterna. Mentre, els nascuts entre 2007 i 2010 (Secundària) ho faran en La Nau Jove, que es desenvoluparà al Campus dels Tarongers.

Quant al servei de menjador que ofereix La Nau Menuda, el període de matrícula serà del 10 de maig al 9 de juny i admet inscripció quinzenal. Tota la informació i preus, ací.

Llista d'enllaços: