Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

L’Aula de Música de la Universitat de València programa més d’una quinzena de concerts aquesta primavera

  • UV General Foundation
  • March 28th, 2023
Concert del grup de fusta de l'Orquestra UV a la Capella de la Sapiència.
Concert del grup de fusta de l'Orquestra UV a la Capella de la Sapiència.

L’Aula de Música de la Universitat de València es prepara per a rebre la primavera amb l’organització, dins dels cicles regulars de programació, de més d’una quinzena de concerts, que se celebraran, del 4 d’abril al 14 de juny, a tres dels edificis més emblemàtics de la Universitat: el Centre Cultural La Nau, el Col·legi Major Rector Peset i el Jardí Botànic.

Un total de 16 concerts conformen la programació d’aquesta primavera, entre els quals destaquen el de dimecres 26 d’abril, a la Capella de la Sapiència de l’edifici històric de la Universitat, organitzat en col·laboració amb el cicle ‘La mort i el procés de morir’ del programa del Vicerectorat de Cultura i Societat ‘Cultura als Campus’. En aquest concert, la formació Victoria Musicae interpretarà el programa ‘Officium defunctorum’ de T. L. de Victoria.

D’altra banda, també dins dels dimecres a la Capella, el dia 10 de maig, Climacus Trio interpretarà obres de les compositores Lily Boulanger, Amy Beach i Elena Romero, entre unes altres, en una sessió musical que comptarà amb la col·laboració de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València.

Són tots concerts de cambra, que posen l’accent sobre la composició, l’autoria i la interpretació valencianes, a més de servir de suport a l’impuls de les i els joves músics (com l’actuació del 5 d’abril, a La Nau, a càrrec d’alumnat de cant del Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo’ de València, o diversos concerts pels grups de cambra de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat), així com fer accessible la cultura musical a la comunitat universitària i, per extensió, a la societat en què s’insereix aquesta.

Tots els concerts començaran a les 19 hores, excepte el de diumenge 14 de maig, a càrrec d’Ensemble Iberia, que serà a les 12 hores a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic. L’entrada a tots ells és gratuïta amb invitació que cal reservar 72 hores abans de cada concert ací.

Links: