University of Valencia logoLogo CSIC Logo del portal

Cinc especialistes analitzen la ciència de dades des de diverses perspectives, dimecres en ‘Databeers València’

  • May 24th, 2018

L’Espai Ciència de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València acull aquest dimecres 30 de maig ‘Databeers Vaència’, una iniciativa per a comunicar i difondre els beneficis i avanços en el camp de la ciència de dades d’una manera relaxada i divertida, i amb una cervesa.

L’acte tindrà lloc a la cafeteria de l’Octubre, a partir de les 19 hores amb les ponències d’Ana Jiménez Pastor (D’imatges radiològiques a dades quantitatives en el camí cap a la medicina personalitzada de precisió); Wladimiro Díaz (Classificació en Metagenòmica); Majo Castillo (El Nirvana de la transformació digital: de les dades a l’acció) i Julián Ballesteros i Alberto Oteo (Què poden fer els comerços amb les teues dades de compra?).

L’assistència i la inscripció gratuïtes inclouen la cervesa i s’han de fer mitjançant formulari en https://goo.gl/Y3u73z  

L’acte està organitzat pel col·lectiu Databeers VLC i compta amb el suport de l’Espai Ciència d’Acció Cultural del País Valencià i de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) de la Universitat de València. També hi col·laboren entitats com l’Institut d’Estudis Catalans, el CSIC i la Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy