Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Química Orgànica Logo del portal

La Universitat llança un nou programa d’ocupabilitat per a l’estudiantat d’últims cursos de grau i de màster

  • Fundació General UV
  • 20 d’abril de 2023
Estudiantes i estudiants de la Facultat de Farmàcia.
Estudiantes i estudiants de la Facultat de Farmàcia.

La Universitat de València, amb el suport del Servei Valencià d’Ocupació i Formació-LABORA, presenta ‘RUTA 5.0’, un nou programa experimental, adreçat a l’estudiantat dels últims cursos de grau i de màster de la UV, empadronat a la Comunitat Valenciana, per a impulsar l’ocupabilitat del talent universitari a través d’accions formatives, tallers experiencials, sessions d’orientació professional, programes de mentorització i 'networking' amb empreses valencianes.

‘RUTA 5.0’ s’emmarca dins de la línia de treball del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació per a la promoció de l’ocupabilitat universitària, a través d’UVocupació i la Fundació General UV. 

Aquest nou programa experimental permetrà personalitzar els itineraris d’inserció posant a l’abast de les persones usuàries una àmplia varietat d’accions mitjançant cinc fases sotmeses a contínua revisió per tal de construir i ajustar els continguts als resultats obtinguts per cada participant.

‘RUTA 5.0’ servirà així mateix per a divulgar el valor afegit dels perfils professionals de persones qualificades, com són les i els estudiants de grau i màster de la Universitat de València; desenvolupar les habilitats i competències necessàries per a afrontar el futur laboral de les persones participants; entrenar a aquestes en processos de selecció basats en noves tecnologies; i ampliar la xarxa de contactes de l’estudiantat per a potenciar la seua ocupabilitat a través de la mentorització i la tècnica de networking.

El programa comença aquest mateix mes d’abril i es perllongarà fins a octubre de 2023. Al llarg d’aquests mesos es definirà la ruta personalitzada de cada participant, que trobarà la inscripció al curs oberta en el portal d’UVocupació dins de l’apartat ‘Programa de Millora d’Ocupabilitat RUTA 5.0’.

Llista d'enllaços: