• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .

  8 de març. Dia de la Dona

Presentació llibre Carmen Aranegui

Presentació llibre Carmen Aranegui

21/09/18

Dimarts 25 de setembre 18:30 hores Museu arqueològic i d'Historia d'Elx

[Llegir més]

  Jaciment Cueva del Arco

  Jaciment Cueva del Arco

  20/09/18

  "Els dies 17 al 19 de setembre, les investigadores del Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la UV, Yolanda Carrión, Cristina Real i Carmen Martínez, han visitat l'excavació que s'està relitzant a la Cueva del Arco (Cieza, Múrcia) i de la que formen part de l'equip d'investigació. El projecte d'excavació està dirigit per Dídac Roman, també investigador del Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la UV, i per Ignacio Martín Lerma, de la Universidad de Múrcia. Es tracta d'un interessant jaciment en el que s'està realitzant la quarta campanya, i en el que podem trobar ocupacions humanes des del Paleolític mitjà fins al Neolític antic, passant per gairebé tots els períodes del Paleolític superior".

  [Llegir més]

   Xarrada amb el CSIC a València

   Xarrada amb el CSIC a València

   20/09/18

   Cicle de conferències: Que sabem de..... Casa de la Ciència del CSIC a la Comunitat Valenciana Calle Bailía, nº 1 (Plaza la Virgen) Hora: 19:00 Amb la participació de Valentín Villaverde, Catedràtic de Prehistòria a la Universitat de València.

   [Llegir més]

    FRANCISCO ETXEBERRIA, INAUGURA EL MÀSTER EN ARQUEOLOGIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

    FRANCISCO ETXEBERRIA, INAUGURA EL MÀSTER EN ARQUEOLOGIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

    19/09/18

    El dia 1 d'octubre inaugurarà el curs del Màster en Arqueologia amb una conferència sobre “Antropologia, Patologia i Drets Humans”

    [Llegir més]

     Excavacions a la vil·la romana de Benicató (Nules)

     Excavacions a la vil·la romana de Benicató (Nules, la Plana Baixa )

     12/09/18

     El passat dia 2 de setembre van començar les excavacions a la vil·la romana de Benicató (Nules, la Plana Baixa), que són finançades per l’ajuntament de la població i tenen lloc en el marc d’un conveni signat entre l’ajuntament de la població i la Universitat de València. En l’excavació participen dos tècnics, estudiants, graduats i doctorands de la nostra Facultat i voluntaris de la població. L’equip es completa amb un grup d’investigadors del Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga, coordinat pel professor Ferran Arasa. Els treballs es prolongaran durant tot aquest mes.

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies