UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

La UDA ofereix més de 200 ofertes d’ocupació en agències i institucions de la UE

  • UVocupació
  • 1 d’abril de 2020
Ofertes d'ocupació i pràctiques en agències i institucions de la UE
Ofertes d'ocupació i pràctiques en agències i institucions de la UE

La Unitat de Suport per a la presència d’espanyols en les institucions de la Unió Europea (UDE), dependent del Ministeri d’Assumptes Exteriors, ha publicat en els seus butlletins nº19/2020 i nº20/2020 més de 200 ofertes d’ocupació i pràctiques en aquestes institucions.

S’ofereixen ofertes en pràctiques, com a agent temporal o com a agent contractual, entre altres, en més de 30 ciutats de tot el món. Entre elles es Barcelona, Brussel•les (Bèlgica), Luxemburg, Madrid, Praga (República Txeca), Varsòvia (Polònia), Canberra (Austràlia), Estocolm (Suècia), Lisboa (Portugal), Frankfurt (Alemanya), Quito (Equador), Brasília (Brasil), Copenhaguen (Dinamarca) o Atenes (Grècia).

Entre les institucions o agències que s’ofereixen es pot trobar l’Oficina Europea de Policia (EUROPOL), el Tribunal de Justícia de la UE, l’Agència Europea de Ciberseguretat (ENISA), l’Agència Europea de Medi Ambient (EEA) o l’Agència Europea de la Guàrdia de Fronteres i Costes (FRONTEX), entre moltes altres.

No obstant això, l’UDE detalla que en aquesta llista únicament es troben els processos de selecció als quals ha tingut accés la Unitat de Suport per a la presència d’espanyols en les institucions de la UE amb termini de presentació de sol•licituds obert. A més, també recomanen que, al no tractar-se d’un llistat exhaustiu, és aconsellable consultar també altres fonts. En aquest sentit, s’indica que només la pàgina de cada institució, organisme o agència recull de manera completa i vinculant la informació sobre el corresponent procés selectiu.