University of Valencia logo Logo Faculty of Biological Sciences Logo del portal

XI Trobada de Joves Investigadors de la Facultat de Ciències Biològiques

  • Web and Marketing Unit
  • May 17th, 2024
Estudiants al laboratori.

Vols donar a conéixer la teua investigació doctoral? Vols connectar amb altres estudiants com tu? Apunta't a la Trobada!

El proper 17 de maig a les 12 hores tindrà lloc a la Sala Darwin del Campus de Burjassot la XI Trobada de Joves Investigadors de la facultat de Ciències Biològiques.

Ja fa onze edicions que amb motiu del congrés d’estudiants del Grau de Biologia, Biograu, s’organitza una activitat satèl·lit anomenada Trobada de Joves Investigadors. L'objectiu d'esta iniciativa és apropar els estudiants de la nostra facultat al món de la investigació i als grups que la desenvolupen al nostre centre i a altres centres relacionats.

Per tal d'aconseguir-ho, convidem als estudiants de doctorat a participar realitzant una Xarrada Flash. És a dir, una xarrada breu de 5 minuts en la que us podeu acompanyar d'una presentació amb 5 ó 6 diapositives, la projecció d'un pòster o un vídeo curt. La idea és que aquestes xerrades servisquen com a vehicle per encetar converses amb els estudiants que vulguen conéixer millor els primers passos a donar en la carrera investigadora.

Estan convidats a participar no tan sols els estudiants de Biologia que participen al Biograu, sinó també els estudiants dels altres graus de la Facultat de Ciències Biològiques.