Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Acte de Graduació alumnat d’ADE al Campus d’Ontinyent

El dijous, 2 de juny, va tindre lloc al Teatre Echegaray d’Ontinyent el solemne Acte de Graduació de les promocions del Grau en Administració i Direcció d’Empreses del Campus d’Ontinyent, cursos 2020, 2021 i 2022, i de les promocions del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, curs 2022.

La Mesa va estar presidida per la vicerectora de Cultura i Societat de la Universitat de València, Esther Alba, acompanyada de la 1ª Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, i representant de la Fundació Universitària Campus d’Ontinyent, Natalia Enguix, el vicepresident de Caixa Ontinyent, Santiago Aniceto, el degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Ferran Calabuig, i el degà de la Facultat d’Economia, Francisco Muñoz.

Va conduir l’acte el director del Campus d’Ontinyent José Cantó que, junt amb el secretari Jordi Belda i la cap de la Unitat de Gestió Pepa Marco, varen encarregar-se de tota la organització, aconseguint de manera brillant que les vora 800 persones, entre egressats i acompanyants, que omplien el teatre pogueren gaudir d’una vesprada inoblidable.

La Facultat d’Economia sempre ha estat present en la història del Campus d’Ontinyent. Primer, en la seua creació en 1998, sota el nom d’Extensió Universitària d’Ontinyent, en que començà a impartir-se la Diplomatura de Ciències Empresarials adscrita a l’anomenada aleshores Escola Universitària d’Estudis Empresarials,  i de la que varen eixir 12 promocions.

Més endavant, ja com a Facultat d’Economia, i després de la Reforma de Bolonia, vingueren tres promocions del Grau en Finances i Comptabilitat i, amb la d’aquest curs 2022, sis del Grau en Administració i Direcció d’Empreses.

En aquests 24 anys d’existència del Campus d’Ontinyent s’estima que estarien prop de 600 els estudiants que s’han graduat en les successives titulacions que ha vingut impartint la Facultat d’Economia en aquest Campus. Per tant, com va destacar el degà de la Facultat d’Economia, és moment d’agrair també la dedicació de tot el professorat que, procedents uns de més prop, altres no tant, han fet i fan possible que la docència en aquest Campus siga una realitat.

Realitat que se consolida i s’engrandeix, com va destacar la vicerectora, amb el Màster Universitari en Psicologia General Sanitària que, a partir del curs vinent, s’afegirà a l’actual oferta del Campus d’Ontinyent que ja compta amb el Grau en Administració i Direcció d’Empreses, el Grau en Mestre en Educació Infantil, el Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, i el Grau en Infermeria.

ENOHORABONA i MOLT D’ÈXIT als nostres GRADUATS i GRADUADES!!

Imatges: