Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Image de la noticia

Dilluns passat 28 de novembre va tenir lloc la conferència "Joves emprenedors i executius" en què Claudia Cambra (CEO i cofundadora de Silocomo), Marina Gironés (CEO de MG project) i Víctor Sanchis (emprenedor i estudiant del grau d'ADE a Ontinyent) van comptar les seues experiències d'èxit en emprenedoria.

Aquesta conferència s'emmarca en la Setmana Universitària de la Tardor organitzada pel Campus d'Ontinyent i la Fundació Universitària de la Vall d'Albaida.
Els estudiants del nostre grau van tenir l'oportunitat de traslladar tots els seus dubtes i inquietuds als joves emprenedors i executius a l'hora d'emprendre. Una gran experiència per a conèixer de primera mà els principals reptes i oportunitats a l'hora d'emprendre, així com portar, a cap la gestió i desenvolupament de noves idees empresarials. A més, es va posar en èmfasi el suport que tenen els estudiants de la UV a l'hora d'emprendre amb els diferents serveis d'assessorament i activitats que organitza la Facultat d'Economia i UVempren. Les diferents activitats organitzades pel deganat d'emprenedoria i relacions amb l'empresa, així com la convocatòria de premis i ajudes en emprenedoria es poden consultar en els següents enllaços:

 

Imatges: