Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Grau en Infermeria

L'anàlisi de la demanda empresarial realitzada per UVOcupació es basa en l'anàlisi de les opinions dels ocupadors de la província de València sobre les característiques i les competències que han de tenir els titulats i les titulades per trobar feina en les seues empreses, a més del nivell de competències presentat per aquells recentment titulats i titulades que ja estan contractats, l'evolució de l'oferta d'ocupació universitària i les seues perspectives futures, i finalment la manera com aquestes empreses recluten i seleccionen els universitaris.

Els resultats obtinguts s'analitzen en funció de les titulacions i les àrees acadèmiques específiques de la UVEG. Addicionalment es fan comparacions de les perspectives dels ocupadors i dels titulats i titulades que participen en l'Estudi d'inserció de titulats i titulades i de les valoracions obtingudes en els diferents estudis d'ocupadors. L'estudi anterior té com objectiu ajustar la formació impartida a les demandes del mercat laboral i identificar canvis rellevants en aquestes demandes.

Estudis

Primer Estudi d'Ocupadors

Segon Estudi d'Ocupadors

Més informació: uvempleo.estudios@uv.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies