Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Grau en Infermeria

 L'Observatori: Butlletí de l'Àrea d'Estudis de l'OPAL

L'Observatori és una publicació en línia estructurada per números per a la difusió dels resultats principals i les conclusions més rellevants dels estudis que realitza l'OPAL quant a la inserció laboral dels titulats i titulades de la UVEG i a les demandes dels ocupadors.

Així, L'Observatori constitueix una eina per conèixer millor la inserció laboral dels nostres titulats i titulades, descobrir les claus que puguen potenciar-la i millorar-la i orientar la planificació i el desenvolupament de la formació impartida a la Universitat amb vista a l'enfortiment de la seua ocupabilitat.

 Números

 No. 1. Competències Professionals

 No. 2. Característiques del CV i Competències Professionals

 Més informació: estudiosopal@uv.es

 Publicacions

En aquest apartat es presenten les publicacions realitzades en diferents mitjans per l'Àrea d'Estudis i Anàlisis de l'OPAL, referides a la inserció laboral dels titulats i titulades de la Universitat de València. 

Referència per a citar l'article:

Begoña Espejo, Juan Pablo Gamboa, Vicente González-Romá. La nota d'accés i la inserció laboral dels titulats. Revista FUTURA. Universitat de València. No. 16, Tardor. 15-17. 2009.

Més informació: estudiosopal@uv.es

Enllaços d'Interés

En aquest apartat es presenten enllaços d'interès relacionats amb diferents aspectes de l'ocupació, mercat laboral en general i de la inserció laboral universitària en particular, així com de diferents organismes i xarxes que proporcionen informació rellevant en aquests àmbits. 

Estadístiques i Informes d'Ocupació

 Institucions i Xarxes

 Més informació: estudiosopal@uv.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies