Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Spot Ontinyent FdE
FdE líder a Espanya rànquing d'excel·lència acadèmica Shanghái

La Facultat d’Economia se situa, al costat de l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE) i la Universitat Ramon Llull, líder a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, i entre les 150 millors universitats del món en aquesta àrea d'estudi.

D'altra banda, la Universitat de València es posiciona a nivell nacional en tercera posició en els estudis de Turisme, i entre les 75 millors del món. A més, en estudis d'Economia, la Universitat se situa entre les 300 millors del món.

El GRAS, elaborat per la Shanghai Ranking’s Consultancy, classifica les 500 millors institucions del món (TOP500) en 54 matèries distribuïdes en 5 àrees: ciències naturals, enginyeria, ciències de la vida, ciències mèdiques i ciències socials, sobre un total de 4.000 institucions d'educació superior.

La Facultat d'Economia, pionera en docència en anglés i líders en internacionalització

Pel que correspon a la Facultat d´Economia de la Universitat de València, la qualitat i amplitud de la seua oferta acadèmica (6 graus, 2 dobles graus, 10 dobles titulacions internacionals, 16 màsters oficials i 8 programes de doctorat) la situen com un dels centres universitaris mundials preferits. A més, la Facultat compta amb el prestigi de ser el primer centre de la Comunitat Valenciana que ha impartit docència en anglés, i actualment, és la facultat espanyola que més estudiants Erasmus rep i envia.

Els estudiants de la Facultat d’Economia, els millor valorats per les empreses en les àrees d'Economia i Direcció d'Empreses

L'estudi, realitzat per la Fundació Everis, que mesura la valoració que fan les empreses sobre els coneixements i habilitats dels acabats de titular, vinculant-la als centres on han cursat els seus estudis, ens situa en segona posició, únicament per darrere de la Universitat de Sevilla, de la qual ens separen 2 dècimes.

Les empreses espanyoles valoren dels nostres joves titulats la seua honestedat i compromís ètics, així com la seua capacitat d'aprenentatge i adaptació al canvi, la seua facilitat per al treball en equip, les seues habilitats interpersonals i de comunicació, o la seua forma d'analitzar i resoldre problemes.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies