Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Image de la noticia

Es convoca una la nova edició del Programa YUZZ de la Universitat de València, actualment denominat Programa Explorer, orientat a la captació i promoció del talent de joves de 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

A partir d'aquesta edició, el Programa Explorer formarà part de Santander X, una nova comunitat emprenedora més internacional i oberta a tots. En aquesta plataforma es tindrà l'oportunitat de connectar amb universitats i emprenedors de tot el món i accedir a recursos i contactes facilitant el desenvolupant dels projectes.

Se seleccionarà a 20 projectes que gaudiran del programa durant 5 mesos, en els quals es proporcionarà un espai físic als candidats per a desenvolupar la seua idea, es relacionaran amb altres emprenedors i rebran formació d'una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiarà, juntament amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte. La formació tindrà lloc en horari de vesprades, entre una i dues sessions per setmana.

Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, el millor emprenedor de cadascun dels Explorer Spaces realitzarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d'innovació en l'àmbit de les noves tecnologies, on se'ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.

Els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a engegar el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer. D'altra banda, gràcies a la col·laboració amb la Fundació EY, el programa convoca també el premi Woman Explorer Award que ofereix 20.000 € per a finançar el millor projecte liderat per una emprenedora. I finalment, gràcies a la col·laboració amb Indra, el programa atorgarà també amb el premi d'innovació Disruptive Technology Explorer Award que brindarà 3.000 € i assessorament per part d'experts de Indraventures al projecte de negoci més innovador.

Explorer està coordinat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que compta amb el patrocini de Banc Santander, i amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + orientat als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.

El termini per a participar en el programa romandrà obert fins a les 14:00h del 8 de desembre de 2017.