Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Imatge centre

Vídeos

Conferència impartida per Rafael Van Grieken en les VI Jornades de Reflexió i Debat de les Unitats Tècniques de Qualitat 2015.
Resum del debat entre professorat, alumnat i responsables de la Facultat de Farmàcia, sobre la participació d'enquestes a les titulacions de grau, Encontre-debat 12 d'abril de 2016.
Encontre-debat sobre la particicipació en les enquestes de grau a la Facultat de Farmàcia dut a terme el 12 d'abril de 2016.
Autores: Palazón Ferrando, Salvador; López Martín, Ramón; Pou Amérigo, Rosendo; Fecha: 2017 Resumen: El director general de la AVAP, Salvador Palazón, se reunió el pasado 24 de enero con responsables de programas de doctorado y otros grupos de interés de la Universitat de València con el fin de informar acerca de los nuevos protocolos y guías de evaluación para el seguimiento y la renovación de la acreditación de las enseñanzas oficiales de Doctorado.
Resum de la sessió informativa sobre el nou manual per a l'avaluació de l'activitat docent del professorat (DOCENTIA), realitzada el 25 de gener de 2017.
Autor: Martínez, Ricard; Pou Amérigo, Rosendo; Cañada, Joaquín
Vídeo on es descriu la utilitat, com es fan i algunes característiques de les enquestes d'avaluació docent.
La Unitat de Qualitat posa a l'abast de tot l'alumnat enquestes d'avaluació del professorat en format online, una de les principals ferramentes en què els alumnes poden expressar la seua opinió sobre la docència que reben.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies