Llista de Vídeos

Logo de la Universitat de València Logo Col·leció Espanyola de Cultius Tipus Logo del portal

.
.
.

Llista de Vídeos

Rosa Aznar és directora de la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT), un servei de la Universitat de València que, a través d'una entitat pública sense ànim de lucre, proveeix ceps i serveis a nivell internacional.
José Miguel López Coronado, responsable de patents Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus CECT va ser part del Seminari Sobre Tractat de Cooperació en PCT i el Tractat de Budapest, parlant sobre les “Principals tasques d'una autoritat internacional de dipòsit”.
La Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT), un servei de la Universitat de València, és una col·lecció pública de microorganismes amb categoria de centre de recursos biològics microbians. Mètode TV va visitar les instal·lacions d'aquest centre, situat al Parc Científic de la UV, per conversar amb Rosa Aznar, M. Carmen Macián i Aurora Zuzuarregui. Elles ens expliquen com s'obtenen i conserven les soques d'arquees, bacteris, fongs filamentosos i llevats amb què treballen, per a què s'utilitzen aquests microorganismes i quins projectes d'investigació tenen en marxa, entre d'altres.
En aquest vídeo es mostra com s'han d'obrir les ampolles de vidre o liòfils que subministra la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus-CECT i que contenen cèl·lules liofilitzades. La liofilització és la forma de conservació a llarg termini més utilitzada per les col·leccions de cultiu. En aquest procés les cèl·lules se sotmeten primer a un procés de congelació i a una posterior sublimació en condicions de buit, quedant un material porós de fàcil rehidratació.
Recepció de soques de cultius purs procedents de la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus.