.

Information of the Universitat de València about coronavirus

Vacuna de reforç enfront de la COVID-19

  • Environmental, Health and Safety Services
  • December 16th, 2021
Vacuna de reforç front a la COVID-19

Amb motiu de la campanya de vacunació de la covid-19, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha autoritzat les mútues a col·laborar en l'administració de les dosis de reforç per als treballadors i les treballadores que n’estan protegits/ides.

Les persones beneficiàries són totes aquelles que estan protegides per Umivale a la Comunitat Valenciana i que hagen rebut la pauta de vacunació completa. En concret, són els grups següents:

  • Persones que treballen en qualsevol sector i que tinguen 60 o més anys.
  • Persones que treballen en qualsevol sector i que hagen rebut la vacuna de Janssen.
  • Persones que treballen en l'àmbit sanitari i sociosanitari.

Per poder vacunar-se amb la dosi de reforç, aquesta s’ha d'administrar a partir dels 6 mesos de l'última dosi, excepte amb la vacuna Janssen, que és a partir dels 3 mesos.

Els treballadors i les treballadores que ho sol·liciten, poden rebre la dosi de la vacunació de reforç en la mútua UMIVALE, sempre que estiguen inclosos en els grups previstos. Per poder-se vacunar s’han de registrar en l’enllaç tan aviat com siga possible.

Una vegada la mútua realitze les comprovacions necessàries sobre el personal registrat i els criteris de vacunació, informaran per correu electrònic les persones que s'han registrat perquè puguen demanar cita en un centre Umivale.