UVCulturaUV Logo del portal

Ainhoa, yo no soy esa

Fotograma

Nits de Cinema 2021. Les fronteres de la ficció. Centre Cultural La Nau

AINHOA, YO NO SOY ESA

2018 / 98 min. / Documental / Color / Espanya / +12 

VO castellà

Presentació i col·loqui a càrrec de la directora.

 


SINOPSI
Ainhoa Mata Juanicotena va nàixer al si d'una família que va filmar, va gravar i va fotografiar la seua vida durant molts anys.

 

En la seua adolescència, a la fi de la dècada dels vuitanta, Ainhoa va començar a escriure el que no va voler explicar-li a ningú. Els diaris de vida que va conservar fins a la seua mort, descriuen a una dona diferent a la que van conèixer els seus familiars i amigues/cs. Diaris íntims que revelen una infinitat de temàtiques relacionades amb l'experiència femenina i sobre les quals han escrit altres dones al llarg de la història. No importa la llunyania geogràfica o temporal, conflueixen temes, sensacions i estats d'ànim.


Ainhoa, yo no soy esa és també una crònica alternativa a la història oficial de l'Espanya dels noranta narrada a través dels diaris de vida d'una dona.


 

DIRECCIÓ
Carolina Astudillo Muñoz


GUIÓ
Carolina Astudillo Muñoz


PRODUCCIÓ
Carolina Astudillo Muñoz, Belén Sánchez


MUNTATGE
Ana Pfaff


MÚSICA 
La Musa


SO
Jordi Ribas / Isolé División Sonora


EDICIÓ DE SO

Alejandra Molina


CORRECCIÓ DE COLOR 

Ana Izquierdo

 

Entrades: https://www.latenda.es/va/events

 

No està permés l'accés de menjar ni beguda al recinte.

 

En el cas que l'USUARI/A reserve més d'una localitat a l'esdeveniment assumeix la responsabilitat d'identificar a els/les usuaris assistents a l'esdeveniment en el cas de ser requerit així per les autoritats competents.