UVCulturaUV Logo del portal

Falla Immaterial 2021 | en cant

La Falla Immaterial 2021 és una iniciativa de divulgació científica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV). El projecte combina la cultura popular, la ciència de dades i la participació ciutadana en el marc de les Falles de València.

 

Enguany, el projecte reivindicarà el cant tradicional valencià. A través dels telèfons mòbils i la pàgina web de la iniciativa, el públic podrà enfrontar-se a diferents reptes de cant amb una selecció d’artistes de referència valencians. Totes les veus dels participants seran processades i fusionades, i amb elles, es construiran els monuments de forma col·laborativa. Aquestes falles muntades a partir d’ones sonores estaran projectades en punts emblemàtics del territori valencià i podran cremar-se de forma virtual a partir del dia 19 de març.

 

Amb motiu del cinqué aniversari del projecte, s’ha preparat un recull de material gràfic de totes les edicions de la Falla Immaterial des de l’any 2017. Aquest contingut podrà visitar-se en una instal·lació expositiva formada per sis pantalles que es col·locaran al claustre del Centre Cultural La Nau i que es convertiran en el casal de la Falla Immaterial. La visita a la mostra també podrà fer-se de forma virtual través de la pàgina web del projecte.

 

http://fallaimmaterial.com