UVCulturaUV Logo del portal

ART I MENT

El Laboratori d'Experiència Estètica i Integració Social del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València, naix el curs 2019/2020 de la mà del Màster Universitari d'Integració Psicològica en Àmbits Socials (MIPAS), de l'Institut IDECART, Institut per a la Investigació i Desenvolupament dels Processos de Creació i Artteràpia.
Amb el suport de la FGUV i de Caixa Popular.

El laboratori vol donar continuïtat al programa NAU SOCIAL que en els seus dos últims cursos acadèmics va desenvolupar el projecte ART I MENT. A través de tallers de música i art vam obtenir resultats molts satisfactoris en els objectius marcats. Concentració, motivació i destreses manuals són alguns dels reptes per al curs 2019/2020. Aquesta edició està destinada a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys.

Més informació [+]

La documentació requerida per a completar el procés de matrícula es pot lliurar en l'oficia de la FGUV (Amadeu de Savoia, 4) en horari d'11 a 13 h. A/A d’Isabel Luján.

Inscripció gratuïta (del 5 al 12 de novembre de 2019) [+]

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies