Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

”Experimenta” és un conjunt d’iniciatives destinades a promoure una millora de l'aprenentatge de la Física, donant especial atenció als fenòmens naturals i la familiaritat amb l'experimentació, així com als múltiples desenvolupaments tecnològics basats en la física.

Els estudiants realitzen pràctiques de laboratori en l'Aula de Física Experimenta, supervisats pels docents de la Facultat de Física i coordinats amb el professorat de secundària. Aquesta activitat forma part del conjunt d'iniciatives Experimenta destinades a promoure una millora de l'aprenentatge de la Física amb especial atenció a la observació del fenòmens naturals i la experimentació.

 

Destinataris: estudiants de batxillerat i 4t d'ESO i professorat de secundària amb el curs de preparació

Dates de realització:  Reunión de participantes el 14 de novembre de 2018, pràctiques d’òptica de l'10/1 al 22/2 de 2019,  pràctiques de mecànica del 4/3 al 1/6 de 2019.

Termini d’inscripció: 15 d'octubre a 4 de novembre de 2018 a www.uv.es/experimenta i uv.es

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València.

Col·laboració: Delegació per a la Incorporació a la Universitat de València i Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa i Centre de Formació i Qualitat.

Coordinació: Chantal Ferrer.

Contacte: experimenta@uv.es

En la xarxa: www.uv.es/experimenta   www.uv.es/fisica  (dins l’apartat «Activitats per a batxillerat»)

 

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies