Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

Anem a l'aula amb l'Estudiantat

L’estudiantat realitza pràctiques experimentals pensades per a secundària i batxillerat en un laboratori de la Facultat de Física, supervisat pel professorat de la facultat en col·laboració amb el professorat de secundària. Les sessions s’introdueixen amb joguines i demostracions. Aquesta activitat pertany a Experimenta, un conjunt d’iniciatives destinades a promoure la millora de l'aprenentatge de la física, amb especial atenció a l’observació dels fenòmens naturals i l’experimentació.

Destinataris: estudiantat de batxillerat i de 4t d’ESO amb el seu professorat de secundària que haja fet el curs de preparació. ENGUANY ES CONVOCA EL CURS

Dates de realització:  Reunió PRESENCIAL de professorat participant  1 de desembre de 2021, 16:30 Sala Lise Meitner Fac Fisica.

Pràctiques d’òptica de 12 de gener  al 25 de febrer de 2022. Pràctiques de mecànica del 7 de març al 3 de juny de 2022.

EL LÍMIT D'AFORO ES REDUEIX A 8 ALUMNES PER SESSIÓ. NO PODRÀ ACUDIR MÉS D'UN CENTRE SIMULTÀNIAMENT I S'APLICARAN ELS CRITERIS SANITARIS.

Termini d’inscripció: del 2 de novembre a 16 de novembre de 2021 mitjançant aquest FORMULARI  Més informació: www.uv.es/experimenta  (Anem a l'aula)

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València.

Col·laboració: Delegació per a la Incorporació a la Universitat (Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius) i Centre de Formació i Qualitat «Manuel Sanchis Guarner».

Coordinació: Chantal Ferrer Roca.

Contacte: experimenta@uv.es

En la xarxa: www.uv.es/experimenta   www.uv.es/fisica  (dins «Activitats per a batxillerat»)