Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Estudis de Gènere i Polítiques d'Igualtat Logo del portal

A diferència de les activitats transversals, que són comunes a tots els programes de Doctorat per grans branques de coneixement, les específiques són particulars del programa de doctorat i inclouen:
- Jornades de doctorat.
- Seminaris d'investigació.
- Participació en congressos.
- Estades d'investigació. 

Tenen la consideració d'activitats específiques aquelles que es recomanen cada curs entre els congressos, seminaris, jornades i altres esdeveniments acadèmics organitzades pel IUED, així com per la Càtedra d'Economia Feminista. Es recomanarà també l'assistència a altres activitats organitzades per professorat del programa, que s'anunciaran oportunament en la pàgina web del Programa de Doctorat, en la rúbrica de novetats. Així mateix, i seguint les recomanacions de la seua tutora i del/la director/a de la tesi, les doctorandes i els doctorands podran realitzar activitats que resulten interessants de cara a la formació i a la realització de la tesi doctoral. 
S'haurà de sol·licitar el reconeixement d'aqueixes activitats, mitjançant l'imprés corresponent i amb certificació d'assistència en cadascuna d'elles, quan siga requerit.

Algunes de les activitats que es van valorar durant els darrers cursos com a específiques i la celebració de les quals es va difondre entre l'alumnat per a la seua participació:

* Sarah Knott va impartir el dia 30 de maig de 2019  a la Facultat de Geografia i Història el seminari sobre l'escriptura de la maternitat i la sensibilitat prenent com a base el seu recent llibre "Mother: An Unconventional History".

*Debats actuals sobre la Història de les Dones, amb motiu de la publicació del llibre Rosario Acuña, Hipatia (1850-1923) Emoció i raó, al Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història el divendres 5 d'abril de 2019. En aquest acte participaren Mary Nash, Elena Hernández  Sandoica i la professora integrant de l’IUED Ana Aguado.

*Taula redona Debats actuals sobre la Història de les Dones amb motiu de la publicació del llibre Mujeres, Dones, Mulleres, EmakumeakEstudi sobre la història de les dones i del gènere,  el 4 d'abril de 2019. En l'acte participaren les professores integrants de l’IUED: Ana Aguado i Luz Sanfeliu.

*Conferència de la catedràtica de sociologia i investigadora Mª Ángeles Durán Treballadores de les cures: El llarg camí cap a la igualtat,  el 26 de març de 2019 a la Sala de Conferències ADEIT. Fundació Universitat Empresa. 

* Cicle de conferències Dona i Constitució: Una anàlisi sobre la proposta de reforma constitucional des de la perspectiva feminista. Cuatre sessions (Del 28 de febrer al 28 de març) organitzades per la professora de l'IUIED Ana Marrades.

*I Jornada sobre Investigació i Docència Universitària de Gènere, el 5 de desembre de 2018 al Saló de Graus de la Facultat de Dret. Organitzat per la professora i secretària de l'IUED Ana Marrades.

* “Trobada Científica Intermèdia del Comité de la FES de Sociologia del Gènere”- 23 i 24 de març de 2018 a la Universitat de València.

* Projecció de la pel·lícula/documental  UNREST, amb col·loqui organitzat per la professora Mª Jesús Bravo Sánchez, el dia 9 de febrer i el 6 de març de 2018 

* Dins del Cicle “ Fem Economia Femista a la Nau”:

- Conferència de Marta Malo: “De la (im)possiblitat de les cures en l'era neoliberal”- 14 de maig de 2018.

- Conferència de Cristina Carrasco “De temps mesurat al temps viscut” a l'Aula  Seminari, dia 4 de juny.

- Conferència “Mirades ecofeministes per a a revertir la guerra contra la terra i els cossos” de Iaio Herrero el dia 24 d'Abril als 18 h. Aula Magna.

- Escola d'estiu Fem Economia Feminista: 25 i 26 de juny i 10 i 11 de juliol de 2018.

Programa: http://esdeveniments.uv.es/22686/programme/escola-estiu-feminista-2018.html

* Jornada clausura del Màster Universitari en Gènere i Polítiques d'Igualtat, dies 23 de maig: “Noves masculinitats”, a càrrec de Joan  Sanfélix Albelda i Jordi Cascales Ribera. Dia 24 de maig: “Fins que totes siguem lliures”, a càrrec d'Itziar Gandarias Goikoetxea, de la Universitat de Deusto. Lloc: Aula 4-1º pis. Aulari Oest. Campus de Tarongers