Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Estudis de Gènere i Polítiques d'Igualtat Logo del portal

Professorat

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
AGUADO BLOISE, TERESA EMPAR

AGUADO BLOISE, TERESA EMPAR

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl

2D12 Facultat de Ciències Socials Avinguda dels Tarongers, 4b, 46022 València

(9616) 25946

teresa.empar.aguado@uv.es

AGUADO HIGON, ANA M

AGUADO HIGON, ANA M

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Coordinador/a de Programa de Doctorat

(9638) 64700

ana.aguado@uv.es

AIXELA CABRE, YOLANDA MARTA

AIXELA CABRE, YOLANDA MARTA

AZCARRAGA MONZONIS, CARMEN

AZCARRAGA MONZONIS, CARMEN

PDI-Titular d'Universitat
Vicedega/Vicedegana / Vicedirector/a Ets

Despacho 3A11 Facultad de Derecho Universitat de València

(9638) 28657

carmen.azcarraga@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

BALLESTER PASTOR, MARIA AMPARO

BALLESTER PASTOR, MARIA AMPARO

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Biografia
 

María Amparo Ballester Pastor és Catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social en la Universitat de València (des de 2009), on és Directora de l'Institut Universitari d'Estudis de les Dones (des de 2016) i Directora de la Càtedra d'Economia Feminista (des de 2018). Es va llicenciar en Dret per la Universitat de València amb premi extraordinari en 1987. És Màster en "Industrial and Labour Relations" per Cornell University (amb beca de la Comissió Fulbright) i Doctora en Dret per la Universitat de València (1991). Des de 2017 és vicepresidenta de EUFEM (plataforma universitària d'estudis feministes i de gènere) i des de 2018 és copresidenta de la Comissió d'Igualtat de l'Associació Espanyola de Dret del Treball i de la Seguretat Social. Des de 2019 és vocal de la Junta Electoral de la Comunitat Valenciana.

Ha dedicat bona part de la seua trajectòria professional a la investigació en matèria de discriminació per raó de gènere en l'àmbit laboral i de seguretat social, la qual cosa s'ha reflectit en més de cent cinquanta publicacions científiques en revistes i publicacions. També ha investigat sobre discriminació laboral per altres causes (particularment per edat i per ètnia), conciliació/corresponsabilitat/temps de treball, drets dels treballadors migrants, accés al treball dels treballadors extracomunitaris, drets fonamentals en dimensió laboral, contractació temporal, Dret social de la Unió Europea, normativa de prevenció de riscos laborals i Seguretat Social. Els seus últims llibres publicats realitzen una anàlisi global de la normativa laboral i de seguretat social des d'una perspectiva de gènere BALLESTER PASTOR, Discriminación retributiva por razón de sexo. Brecha salarial y desigualdades de género en el mercado de trabajo" (Ed. Bomarzo, 2018) y Retos y perspectivas de la discriminación laboral por razón de género (Ed. Tirant lo Blanch, 2017).  

Ha realitzat diverses investigacions de Dret comparat a partir d'estades finançades en Universitats estrangeres en les quals ha sigut professora visitant, entre les quals poden destacar-se la Universitat d'Estocolm (realitzant una investigació finançada en 1996 sobre la reforma del sistema de pensions que va ser objecte posterior de publicació) o Mac Gill University a Mont-real (realitzant una investigació finançada en 2010 sobre Discriminació per raó de l'edat i gènere que va donar lloc a diverses publicacions). Des de 2014 forma part del European Network of Legal Experts in Gender *Equality and non-discrimination (òrgan assessor de la Comissió Europea en matèria de gènere). 

Ha sigut Investigadora principal en diversos projectes d'investigació competitius un d'ells finançat amb fons de la Unió Europea (projecte internacional "*Culture, *custom *and *gender" 2002-2004). És Directora del grup d'investigació interdisciplinària de la Universitat de València "Desigualtats socioeconòmiques i polítiques públiques amb perspectiva de gènere" (des de 2016). Actualment és també *Co Investigadora principal del projecte d'investigació "Análisis jurídico y sociológico de las brechas de género en las transiciones trabajo - jubilación - trabajo: factores de la desigualdad y propuestas normativas" (proyecto estatal  I+D+I orientada a los retos de la sociedad), previsto para 2019 a 2021.  

Entre 1996 i 2015 va ser magistrada suplent del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (sala social). Ha col·laborat amb diferents entitats universitàries en activitats d'investigació, docents i de transferència de resultats. Així mateix ha col·laborat amb entitats sindicals, organitzacions empresarials, col·legis professionals, entitats locals, Administracions autonòmiques i un altre tipus d'entitats en la difusió de resultats
de la investigació i en la formació de professionals, particularment jutges/jutgessas i inspectors/as de treball.  Ha format part dels equips que han elaborat tres proposicions de llei registrades en el Congrés dels Diputats pel grup confederal Unides Podemos: proposició per a la igualtat retributiva entre dones i homes (registrada a l'octubre de 2017); proposició de llei contra la precarietat i per l'estabilitat en l'ocupació (registrada al juny de 2018); i proposició de llei de temps de treball corresponsable (registrada a l'octubre de 2018).

 

[Biografia, versió en valencià]

BOLUFER PERUGA, MONICA

BOLUFER PERUGA, MONICA

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Facultat de Geografia i Història Av. Blasco Ibáñez, 28 46010 València

(9639) 83547

monica.bolufer@uv.es

Biografia
 

Treballa en història sociocultural i història de les dones en l'època moderna, en particular en el segle XVIII. Entre els seus interessos i objectes d'investigació figuren la representació de la diferència de sexes en la cultura de la Il·lustració, les pràctiques d'escriptura i lectura femenines, la història de la família, les concepcions de la intimitat, la privadesa i l'esfera pública, la regulació moral dels costums (civilitat, higienisme), en el context del procés de modernització de la societat espanyola i de les relacions culturals entre Espanya i Europa en el Segle de les Llums. Sobre aquestes qüestions ha publicat diversos llibres: Mujeres e Ilustración. La construcción de la feminidad en la España del siglo XVIII (1998), Amor, matrimonio y familia (1998, amb Isabel Morant), Antonio Ponz: Viaje fuera de España (2007), La vida y la escritura en el siglo XVIII (2008), Mujeres y hombres en la Historia. Una propuesta pedagógica y docente (2018), Arte y artificio de la vida en común. Los modelos de comportamiento y sus tensiones en el Siglo de las Luces (2019; premi de la Sociedad Española de Estudios del Siglo XVIII a la millor monografia de 2019), i coeditat obres col.lectives (Historia y cine. La construcción del pasado a través de la ficción, 2015; Educar las costumbres y los sentimientos. Una mirada desde la Historia, 2014; The Routledge Companion to the Hispanic Enlightenment, 2020; European Modernities and the Passionate South, 2023). També ha publicat nombrosos articles i capítols en revistes i llibres acadèmics a Espanya, França, Gran Bretanya, Estats Units i Alemanya.

Ha dirigit diversos projectes de recerca finançats pel Ministerio de Ciencia y Universidades (2005-2018)  i liderat l'equip espanyol participant en PURE (Public REnaissance, HERA-net, 2019-2022, https://www.hiddencities.eu).També ha participat en d'altres internacionals concedits per COST, Leverhulme Trust, ANR-DFG, PAPIIT, Welcome Trust. Actualment és investigadora principal de CIRGEN: Circulating Gender in the Global Enlightenment: Ideas, Networks, Agencies, financiado por el European Research Council (ERC Advanced Grant 2017, 787015, 2019-2024) (https://cirgen.eu).

Ha estat vicepresidenta de la Fundación Española de Historia Moderna (FEHM) i membre de la Junta Directiva de la Asociación Española de Investigación de Historia de las Mujeres (AEIHM). És experta avaluadora del European Research Council, COST, la Agencia Española de Investigación i les agències autonòmiques DEVA i AGAUR.

En l'àmbit de l'ensenyament, la innovació docent i la transfèrencia social, ha participat en nombroses publicacions divulgatives i pedagógiques (les més recents, El lugar de las mujeres en la Historia, 2023, i Women in the History of Science), ha impartit cursos d'innovació i actualització docent en l'educació universitària i secundària, i ha format part dels equips impulsors de l'app històrica per a dispositius mòbils Hidden Cities i l'obra de teatre La Farsa de les Germanies.

BONILLA CAMPOS, AMPARO

BONILLA CAMPOS, AMPARO

PDI-Titular d'Universitat
Secretari/a d' Institut Universitari

Departamento de Personalidad, Evaluación y Tratamientos Psicológicos. Facultad de Psicología. Av. Blasco Ibáñez, 21. 46010 Valencia

(9638) 64397

amparo.bonilla@uv.es

BRAVO SANCHEZ, MARIA JESUS

BRAVO SANCHEZ, MARIA JESUS

PDI-Titular d'Universitat

(9639) 83606

maria.j.bravo@uv.es

COLAIZZI, GIULIANA

COLAIZZI, GIULIANA

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Facultad de Filología, Traducción y Comunicación Avda. Blasco Ibáñez, 32 Valencia 46010

(9638) 64285

giuliana.colaizzi@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

CUCO GINER, JOSEPA

CUCO GINER, JOSEPA

PDI-Emerit/a Universitat

(9638) 28460

josepa.cuco@uv.es

DOMINGUEZ CASTILLO, MARIA PILAR

DOMINGUEZ CASTILLO, MARIA PILAR

PDI-Associat/Da Universitari/A
GOMEZ SANCHEZ, LUCIA

GOMEZ SANCHEZ, LUCIA

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Director/a Titulacio Master Oficial
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

Doctora en Psicología. Premio Extraordinario de Doctorado. Profesora en el departamento de Psicología Social. Profesora en el Máster de Género y Políticas de Igualdad del que es Codirectora y en el Doctorado de Estudios de Género de la Universitat de Valéncia. Miembro del grupo de investigación Género, Conocimiento, Historia y Subjetividad (GECOHIS) del Institut Universitari d’ Estudis de les Dones.

Desde su Tesis Doctoral “Procesos de subjetivación y movimiento feminista: una aproximación política al análisis psicosocial de la identidad contemporánea” sus intereses docentes e investigadores han tenido un un doble hilo conductor:

Por un lado, el interés por explorar las transformaciones subjetivas que generan las racionalidades políticas neoliberales en relación con lógicas heteropatriarcales. Una exploración dirigida a visibilizar las condiciones que posibilitan experiencias de sujeción y de resistencia en ámbitos diversos y problemas concretos. En el movimiento feminista: Experience, subjectivity and politics in the Italian feminist movement: redefining boundaries betwen body and discourse (European Journal of Womens Studies); Feminism and identity in political psychology (Feminism & Psychology); Women and globalization: theoretical and political challenges of feminism criticism (WAGADU. A Journal of Transnacional Women’s and Gender Studies); Subjetivación y feminismo: análisis de un manifiesto político (Athenea Digital. Revista de pensamiento e investigación social). En el ámbito educativo: Foucault y el análisis sociohistórico: sujetos, saberes e instituciones educativas (Revista de Educación y Pedagogía); Emancipación e igualdad: aspectos sociopolíticos de una experiencia pedagógica (Educaçao & Sociedade); Devir-criança: experimentar e explorar otra educaçao (Educaçao & Realidade); Sujetos Flexibles: Racionalidades neoliberales y políticas educativas (Education Policy Analysis Archives); Educación postdisciplinaria, formación de nuevas subjetividades y gubernamentalidad neoliberal: herramientas conceptuales para un análisis del presente (Revista Mexicana de Investigación Educativa). En el espacio universitario: Ética y política en la universidad española: la evaluación de la investigación como tecnología de la subjetividad (Athenea Digital. Revista de pensamiento e investigación social) Gubernamentalidad neoliberal y producción de conocimiento en la universidad: genealogía de una configuración subjetiva (Universitas Psychologica).

Y por otro lado, la crítica epistemológica al saber psicológico y a sus efectos de regulación social: Psicología, identidad y política en las racionalidades políticas neoliberales (Psicologia & Sociedade); A dobra. Psicología e subjetivaçao (Nunca fomos humanos. Nos rastros do sujeito); El poder psiquiátrico (1973-1974). Una genealogía de la función psi (Ir a clase con Foucault). Así como la preocupación por materializar la conexión entre producción de conocimiento y práctica política que permiten las epistemologías feministas, incorporando esta perspectiva a la formación investigadora del Máster en Género y Políticas de Igualdad donde coordina la asignatura: “Técnicas de investigación: opciones epistemológicas y metodológicas desde una perspectiva feminista”.

Ha realizado estancias de investigación en la Universitá degli Studi di Verona, en la Universitá Roma Tre, en la Universidad de La Habana. Ha participado en diversos proyectos de I+D+i de la Universitat de Valéncia y de la Universitat Autónoma de Barcelona.

Actualmente, forma parte de la Cátedra de Economía Feminista donde coordina el eje de trabajo “Economía feminista y procesos de subjetivación neoliberal: propuestas para el cambio cultural” centrado en la divulgación y problematización de las propuestas teóricas surgidas desde la Economía Feminista que apelan a la necesidad de una transformación subjetiva y cultural que rompa la complicidad con los modelos socioeconómicos hegemónicos.

GRAU MUÑOZ, ARANZAZU

GRAU MUÑOZ, ARANZAZU

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Responsables de Gestio Academica
Coordinador/a Titulacio de Grau

(9638) 28468

arantxa.grau@uv.es

IBAÑEZ DOMINGO, MELANIE

IBAÑEZ DOMINGO, MELANIE

PDI-Ajudant Doctor/A
Cap de Seccio-Servei
Cap Iniciatives Responsable de l'Aula d'Historia i Memoria Democratica
JABBAZ CHURBA, MARCELA ISABEL

JABBAZ CHURBA, MARCELA ISABEL

PDI-Titular d'Universitat
Vicedega/Vicedegana / Vicedirector/a Ets

Facultat Ciències Socials Despatx 4D1 Av. Tarongers 4b 46022 València

(9638) 28521

marcela.jabbaz@uv.es

Biografia
 

MARCELA JABBAZ CHURBA, Doctora en Sociologia i Professora en la Universitat de València on imparteix docència en estudis de grau i en el Màster Universitari en Gènere i Polítiques d'Igualtat. Vicedegana d’Igualtat, Cultura i Participació de la Facultat de Ciències Socials en la Universitat de València. Ha sigut investigadora del Consell d'Investigacions Científiques i Tecnològiques de l'Argentina. Va dirigir i va participar d'investigacions nacionals i internacionals. Experta en polítiques públiques i estudis de gènere. Les seues últimes publicacions es relacionen amb bretxes de gènere: salarial i de cures; estereotips de gènere en les eleccions juvenils de professions i ocupacions; polítiques i plans d'igualtat; metodologies d'investigació. Al llarg de la seua trajectòria ha combinat la vida acadèmica amb un compromís social, participant de diverses entitats socials i professionals. També, exercint la consultoria i la transferència de coneixements a través de la formació de funcionariat i persones d'ONG.

Jabbaz Churba, Marcela y Díaz Martínez, Capitolina (2020). Menores en disputa. Custodia, régimen de visitas y patria potestad en la Comunidad Valenciana. Valencia: Tirant lo Blanc.

Jabbaz Churba, Marcela; Samper-Gras, Teresa y Díaz Martínez, Capitolina (2019). La brecha salarial de género en las instituciones científicas. Estudio de caso.  Convergencia, Revista de Ciencias Sociales, 80, 1-27.

Marcela Jabbaz Churba; Juan Antonio Rodríguez del Pino y Nina Navaja Pertegás (eds) (2019). Miradas de género: Una sociología sin barreras, cerraduras ni cerrojos. Barcelona: Icaria.

Marcela Jabbaz Churba (ed.) (2019). Gender perceptions and conditioning in the life and career aspirations of young people. The case of Valencia. DG Justice, EU, “Free to Choose” JUST/2015/RGENAG/ROLE/9717

Marcela Jabbaz Churba (2019). La desigualdad de género y el mercado de trabajo. En Ariño, Antonio et. al, La sociedad valenciana en transformación (1975-2025). Universitat de Valencia PUV.

Marcela Jabbaz Churba (2018). Cap a un model de construcció de la interculturalitat al territori comarcal. Ensenyaments d'un procés a l'Horta Sud de València. En Moncusi, Albert et. al. (eds.). Barris i ciutats en clau pluricultural. Construcció del conflicte, experiències veïnals i gestió institucional. Valencia: Neopatria.

Teresa Samper-Gras, Ana Sánchez; Marcela Jabbaz y Capitolina Díaz (2018). Guía para la inclusión de la perspectiva de género en la investigación científica. En Discusiones sobre investigación y epistemología de género en la ciencia y la tecnología. Universidad de Costa Rica

Capitolina Díaz y Marcela Jabbaz (2017). El feminicidio. Un fenómeno global y máxima expresión de la discriminación de las mujeres. En Alfrancio Ferreira Dias Elza Ferreira Santos Maria Helena Santana Cruz (coords). Gênero e sexualidades: entre invenções e desarticulaçõe. Sao Paulo: Editora IFS

Marcela Jabbaz Churba y Capitolina Díaz Martínez (2017). La implementación de políticas de igualdad de género en las administraciones públicas. Madrid: Tirant Lo Blanch

Sánchez; Ana; Samper-Gras; Teresa; Jabbaz; Marcela; Díaz; Capitolina (2017). An open path for gender equality inresearch: When women scientists question the state of science and the institutions embrace the criticism. Mètode Annual Review, 7, 97-103.

Sánchez, Ana; Samper-Gras, Teresa; Jabbaz; Marcela; Díaz; Capitolina (2016). El camí obert per a la igualtat de gènere en la recerca. Quan les científiques qüestionen l´estat de la ciència i les institucions incorporen la crítica. Mètode - Revista de la Universitat de València, 91, 49 – 55.

Jabbaz; Marcela; Samper; Teresa (2015). Aprendiendo a investigar en el grado de RRLL y RRHH: Un estudio sobre la precarización de jóvenes y mujeres en el comercio. Lan Harremanak, 391 – 409.

JABBAZ, M. “La variedad de políticas de servicios sociales municipales: articulación institucional y comunitaria”, en Revista Española de Sociología nº 22, 2014

LLOBERA VILA, MIREIA

LLOBERA VILA, MIREIA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

LOPEZ FRANCES, INMACULADA

LOPEZ FRANCES, INMACULADA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
MARRADES PUIG, ANA ISABEL

MARRADES PUIG, ANA ISABEL

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

MESTRE I MESTRE, RUTH MARIA

MESTRE I MESTRE, RUTH MARIA

PDI-Titular d'Universitat

(9638) 28819

ruth.mestre@uv.es

Biografia
 

[ Traducció automàtica ]

Ruth M. Mestre i Mestre, professora de filosofia del dret i membre del Institut Universitari d'estudis de les dones de la Universitat de València, És especialista en Teoria Feminista del Dret i forma part de la European Network of Experts in the field of Gender Equality.

Ha publicat amb Lorena Sosa Ensuring the non-discriminatory implementation of measures against violence against women and domestic violence:  Article 4, paragraph 3 of the Istanbul Convention, Collection of papers addressing the issue of Violence against women (2022), Council Of Europe. Va coordinar al costat de S. Jonhsdotter l'informe 'FGM in Europe: An analysis of Court Cases, a instàncies de la Comissió Europea (publicat per la European CommisionDirectorate GeneralJustice (2016).

Així­ mateix, ha estat investigadora principal del projecte 'Democracia i participación política de las mujeres. Estudio crítico comparado de nuevos análisis y estrategias', finananciat pel Ministeri d'Igualtat, així com investigadora principal a l'estat espanyol del projecte DAPHNE- EURONET, financiat pel programa Daphne de la UE, per elaborar plans d'acció contra les MGF.

Doctora en dret per la *Universitat de València, màster en sociologia jurídica per l'Institut Internacional de sociologia Jurídica de Oñati i màster en teoria del dret per la Académie Europèene de Théorie du Droit de Brussel·les. Ha estat Marie Curie Fellow en el Centre for research in ethnic relations de la University of Warwick (UK). Ha participat en nombrosos projectes d'investigació a l'estat espanyol i en dos projectes Daphne (UE) sobre Mutilacions/talls Genitals Femenins a Europa.

Entre les seves publicacions cal destacar els articles escrits juntament amb Sara Johnsdotter, "Court cases, cultural expertise and FGM in *Europe, Studies in Law, Politics and Society, Vol 78, 2019, Special Issue Cultural Expertise and socio legal studies (Austin Sarat, ed.) i FGM in Europe. Public discourse vs empirical evidence, International Journal of Law, crime and Justice, 51, 2017. Entre els seus llibres destaquen La Caixa de Pandora. Introducció a la teoria feminista del dret, PUV 2006, i la coordinació de dos llibres col·lectius: Dones, drets i ciutadanies, Tirant lo Blanch, València 2009 i, junt amb Yanira Zúñiga, Democracia y participación política de las Mujeres. Visiones desde Europa y America Latina, Tirant lo Blanch, 2013; Democracia y participación política de las mujeres. Estudio cítico comparado de nuevos análisis y estrategias, Instituto de la mujer,  2014, http://www.inmujer.gob.es/areastematicas/estudios/estudioslinea2014/home.htm; Les cares de la prostitución en el estado español: entre la ley de extranjería y el código penal, en R. Osborne: Trabajador@s del sexo. Derechos, migraciones y tráfico en el S. XXI, Ed. Bellaterra, 2004.

En l'àmbit de la docència de postgrau actualment és professora en el Màster en Drets Humans, Democracia i Jusiticia Internacional de la Facultat de dret de la Universitat de València, el Màster d'Agents d'Igualtat de la Universitat de València i el Màster d'Igualtat de dones i homes de la Universitat del País Basc. Ha impartit docència així mateix, a títol d'exemple, en el European Master of Human Rights (Venecia, Ita lia), en el Doctorat en Drets humans i Globalitzación de la Universidad Pablo de Olavide (Sevilla), o en el Curso de especialización en derechos humanos de la Universidad Andina de Ecuador.

Ha estat Directora de la Clí­nica Jurídica per la Justicia Social de la Universitat de València i vicepresidenta de la European Network of Clinical Legal  Education (ENCLE). Va ser Cap de iniciatives en matèria de diversitat a la Universitat de València (2018-2022).

MORIANA MATEO, GABRIELA

MORIANA MATEO, GABRIELA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Director/a d' Institut Universitari
MUT MONTALVA, ELENA

MUT MONTALVA, ELENA

PDI-Contractat/Da Doctor/A

Departament de Treball Social i Serveis Socials Facultat de Ciències Socials Despatx: 1D25

(9638) 28197

elena.mut@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

NAVAS SAURIN, ALMUDENA ADELAIDA

NAVAS SAURIN, ALMUDENA ADELAIDA

PDI-Titular d'Universitat

Departament de Didàctica i Org. Escolar - Despatx D08 Facultat de Filosofia i CC. Educació Av. Blasco Ibáñez,30 46010 - València

(9639) 83695

almudena.navas@uv.es

PLA JULIAN, ISABEL

PLA JULIAN, ISABEL

PDI-Titular d'Universitat

Isabel Pla-Julián Profesora Titular Departamento de Economía Aplicada Facultad de Economía Despacho 2F4. Segunda planta. Avda. Tarongers sn, 46021 Valencia Teléfono despacho: 96 38 (28420)

(9638) 28420

isabel.pla@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

RODRIGUEZ DEL PINO, JUAN ANTONIO

RODRIGUEZ DEL PINO, JUAN ANTONIO

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

ROIG BERENGUER, ROSA MARI

ROIG BERENGUER, ROSA MARI

PDI-Ajudant Doctor/A
ROMEO MATEO, M.CRUZ

ROMEO MATEO, M.CRUZ

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Coordinador/a de Programa de Doctorat

(9638) 64921

m.cruz.romeo@uv.es

SANFELIU GIMENO, MARIA LUZ

SANFELIU GIMENO, MARIA LUZ

PDI-Titular d'Universitat

Avda. Blasco Ibáñez, 30, 46010 Despacho 304

(9638) 64838

m.luz.sanfeliu@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

VAZQUEZ VERDERA, VICTORIA

VAZQUEZ VERDERA, VICTORIA

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs

(9638) 64672

toya.vazquez@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]