Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Estudis de Gènere i Polítiques d'Igualtat Logo del portal

.
.

Novetats

alt=
Preinscripció a doctorat per al curs 2022-2023
04/05/22

Obertura del termini de preinscripció als programes de doctorat per al curs 2022-23 des del dia 16 de maig a les 10:00 hores fins al 19 de juliol a les 23:59 hores. La sol·licitud es realitzarà a través de l'entorn de la tramitació electrònica ENTREU.

 
 

  • Pilar Domínguez Castillo va llegir la tesi titulada " Processos de subjetivació i salut en dones cuidadores des d'un enfocament feminista i participatiu ", el dia  13 de gener de 2022. Ha estat codirigida per les professores Amparo Bonilla Campos i Mª Jesús Izquierdo Benito i ha obtingut la qualificació d'Excelent Cum Laude.

  • Carmen Estela Colazo va llegir la tesi titulada " La contribución de las nuevas tecnologías a la construcción de políticas públicas de igualdad de género en Paraguay en la era de la globalización", el dia  28 de octubre de 2021. Ha estat codirigida per les professores Elena Mut Montalvà i Laura Mónica Cantore i ha obtingut la qualificació d'Excelent Cum Laude.

  • Alejandro Rubio Gil va llegir la tesi titulada "L'anàlisi crítica del discurs i el banquet de Plató: Una aproximació de l'ACD i la filologia clàssica", el dia 22 de març de 2019. Ha estat codirigida pels professors Rubén Josep Montañés Gómez i Jorge Pérez Asensio i per la professora Lucía Gómez Sánchez i ha obtingut la qualificació d'Excelent Cum Laude.

  • Pau López Clavel va llegir la tesi "El rosa en la senyera: El moviment gai lesbià i trans valencià en el seu perigeu (1976-1997)" el dia 29 de juny de 2018. La tesi, amb menció internacional, ha estat dirigida per la professora Ana María Aguado Higón  i ha obtingut la calificació d'Excelent Cum Laude. 

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa