Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Estudis de Gènere i Polítiques d'Igualtat Logo del portal

Termini per a sol·licitar beques RCC Harvard

  • 22 de gener de 2020
Image de la noticia

La Universitat de València manté un conveni de col·laboració amb el Real Colegio Complutense (RCC) en la universitat de Harvard que permet emprendre accions de col·laboració entre la Universitat de València i Harvard University.

En el marc d'aquest conveni, des del RCC Harvard University ofereixen beques d'estudis de postgrau per a estudiantat de la Universitat de València, i beques d'estada per a professorat en plantilla.

Us informem que EL TERMINI DE SOL·LICITUD DE BEQUES d'estades de més de tres mesos per al CURS 2020-2021 està obert fins al 30 d'abril Pel que fa a les estades curtes finançades d'entre un i dos mesos, hauran de sol·licitar-se almenys tres mesos abans.

RCC Harvard convoca beques d'estudis de postgrau per a aquells estudiants de la Universitat de València que es matriculen en algun dels programes de doctorat o màster a Harvard University en qualsevol àrea de coneixement.


Tota la informació relativa a les condicions per poder concórrer a la convocatòria 2020-2021 estan disponibles a la web:

https://rcc.harvard.edu/opportunities

Així mateix s'informa que el proper dia 27 de gener, es realitzarà una nova sessió informativa en què el representant de la Universitat de València en el RCC-Harvard, el prof. Dr. Manuel Guillén i jo mateix li proporcionarem informació addicional respecte a les múltiples possibilitats que ofereix aquest conveni de col·laboració entre la nostra Universitat i una de les primeres universitats del món.

La reunió tindrà lloc a la Sala de Juntes de l'edifici de rectorat, Blasco Ibáñez, 13 – nivell 3, el dilluns 27 de gener a les 12:00 h.

Llista d'enllaços: