Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Els estudiants de la Facultat que formen part d'equips esportius que participen en les competicions oficials de la Universitat de València poden sol-li citar col.laboració per a l'equipament esportiu.

Aquesta iniciativa del Vicedeganat d'Estudiants té com a objectiu promoure la participació dels estudiants en aquest tipus d'activitats, i al mateix temps aconseguir una major visibilitat de la Facultat d'Economia en les competicions oficials de la universitat.

Els estudiants poden sol·licitar la col.laboració per a l'equipament a canvi de dur el logotip de la Facultat d'Economia en les seues equipacions

Les sol·licituds s’hauran de dirigir al Vicedeganat d’Estudiants de la Facultat d’Economia, i es podran presentar escanejades i per correu al mail Jesus.Tierraseca@ext.uv.es .

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 30 de novembre de 2018.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies