Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Avaluació Externa dels màsters de la Facultat d'Economia

  • 16 de desembre de 2017
Image de la noticia

Els dies 19 i 20 de desembre tindrà lloc la visita del Comitè d'Avaluació Externa designat per la AVAP que, en el marc del programa de re-acreditació de títols universitaris, avaluarà 3 màsters de la Facultat d'Economia.

Els màsters de la Facultat d´Economia sobre els quals es portarà a terme l'avaluació dels màsters per a l seua re-acreditació són:

  • M.U. en Política Econòmica i Economia Pública
  • M.U. en Finances Corporatives
  • M.U. en Economia

La Comissió d'Avaluació Externa està formada per tres membres de diferents universitats espanyoles. Durant la visita, els avaluadors i les avaluadores s'entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en els títols: alumnat, professorat, equips directius, egressats/des i ocupadors i inspeccionaran les instal·lacions del centre on s'imparteixen els màsters.

Així mateix, hi haurà una audiència pública el 20 de desembre entre les 12:00 i 13:00 hores en la Sala Ignasi Vilallonga de la Facultat d´Economia perquè qualsevol persona interessada, i que no haja sigut entrevistada anteriorment, puga aportar la seua visió respecte als màsters avaluats.