Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Curs pràctic “Introducción práctica a Visual Basic Aplicado (VBA) en Excel”

  • 4 de gener de 2015
Logo Cátedra de FI BS

El curs es realitzarà del 26 al 30 de gener de 9:30h a 13:30h en l'Aula 502 (aulari sud). José Agustín Piñol i Juan M. Pérez, professors de la Facultat, impartiran el curs. Organitza la Cátedra de Finanzas Internacionales - Banco Santander.

Proporcionar nocions bàsiques de programació en Visual Basic Aplicado en Excel per al disseny de senzilles aplicacions financeres i/o actuarials. Aquestes aplicacions podran emprar-se en els àmbits docent, professional i de recerca.

Després de la realització del curs, es pretén que es tinga la capacitat de dissenyar i implementar les seues pròpies aplicacions, no només amb els coneixements adquirits, sinó amb una metodologia que permeta adquirir els coneixements complementaris sobre VBA que es requereixen.

A causa de la breu extensió del curs, es dedica la major part de les sessions a generar el codi necessari per executar les aplicacions, més que a aspectes visuals o estètics, per la qual cosa no s'aborda l'explicació dels controls i esdeveniments que permeten a l'usuari dissenyar una aplicació amb un aspecte més professional que permeta interactuar i comunicar-se amb les subrutines i aplicacions amb els objectes visuals típics (formularis, botons, etc.)

Programa i inscripcions

Cartell

Llista d'enllaços: