Logo de la Universitat de València Logo del portal

Un estímul i reconeixement a l'esforç: Líders en dobles graus.

Un estímul i reconeixement a l'esforç: Líders en dobles graus

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

Una formació sense fronteres: Líders en mobilitat internacional.

Una formació sense fronteres: Líders en mobilitat internacional

El Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València organitza el ICORIA 2018

  • 12 de juny de 2018

Del 21 al 23 de Juny, se celebrarà a València la 17º International Conference on Research in Advertising 2018 (ICORIA), de la European Advertising Academy, organitzada pel Departament de Màrqueting de la Universitat de Valéncia, sota el lema “Brand communication with multi touchpoints”

La present edició de ICORIA 2018, comptarà amb més de 170 participants i més de 130 de treballs acceptats.

L'equip organitzador, liderat pel Professor Enrique Bigné, Catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats, està format per 15 professors del Departament de Màrqueting, que han organitzat l'exposició de les ponències en un total de 43 sessions, moltes de les quals es desenvoluparan paral·lelament en la seu de ADEIT. Entre les temàtiques d'aquestes sessions es vaig poder destacar:

  • Efectivitat de la publicitat
  • Contingut esponsoriizat
  • Influencers
  • Impacte de la realitat virtual
  • Xarxes Socials i publicitat
  • Instragram i Contingut Generat pels Usuaris
  • Missatges de Twitter
  • Chatboots
  • Inbound Màrqueting

A més s'explicarà, amb la participació especial de la Professora de la Universidad de Maryland i directora del Master of Science in Marketing Analytics, Wendy Moe, i amb Jordi Guix, en l'actualitat associat en Salvetti Llombart que en la seua dilatada experiència es poden desatacar posats com a director general de Research & Insights de Havas Media Group.

S'ha aconseguit la presència de treballs enviats des de 108 universitats diferents de quatre continents diferents, com es pot apreciar en el núvol de paraules presentada a continuació.

Com a activitat prèvia a la benvinguda als participants en ICORIA 2018, se celebrarà en la Sala de Juntes de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, el Doctoral Colloquium, en el qual més de 20 estudiants de doctorat, podran rebre recomanacions i consells pràctics per al desenvolupament de les seues tesis doctorals.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies