Universitat de ValènciaFacultat d'Economia Logo del portal

Club de Mentors: Jornada Final de Curs

  • 4 de juliol de 2020
Image de la noticia

El dijous 18 de juny es va celebrar la jornada de clausura del Club de Mentors, aquest any de manera en línia, comptant amb la participació de 80 assistents entre mentors, directors de màsters, estudiants i membres del consell consultiu del club.

L'acte va començar amb les paraules de benvinguda del Degà de la Facultat d'Economia, José Manuel Pastor, que van donar pas a la intervenció de la Presidenta del Club de Mentors, Carmen Salas. Salas va agrair la participació d'estudiants i mentors en aquesta última edició del club, motivant als assistents a mantenir una actitud positiva i desenvolupar capacitats d'adaptació per a afrontar els diferents escenaris que, com l'actual, puguen canviar la nostra quotidianitat.

A continuació, Marisa Quintanilla, la Directora Acadèmica del club, va reiterar els agraïments i va exposar el gran acolliment que ha tingut el Club de Mentors des que va iniciar l'any 2016 la seua marxa amb la participació del Màster en Direcció d'Empreses (MBA), fins a aquesta última edició, en la qual el Màster de Finances Corporatives es va incorporar al programa. Va recalcar a més que, durant els quatre anys de la seua trajectòria, el CdM ha comptat amb la participació de 101 mentors i 230 estudiants de 7 dels màsters de la FdE (Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, Màster en Direcció d'Empreses - MBA, Màster en Economia, Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials, Màster en Gestió de Negocis Internacionals, Màster en Finances Corporatives). A més, va presentar els esdeveniments i esdeveniments més significatius del curs, entre els quals va destacar la conferència "Caramels de *Neuromarketing", les reunions de seguiment d'estudiants i mentors i el joc d'empresa WintoWin Partners.

Seguidament, María Iborra, Secretària del Club de Mentors, va continuar amb la presentació comentant els resultats més rellevants obtinguts a partir de l'enquesta de satisfacció realitzada als estudiants. El 74% dels estudiants van valorar com encertada la decisió de participar en el club, ja que la majoria considera molt important l'oportunitat d'ampliar la seua xarxa de contactes i millorar els seus soft skills. També va emfatitzar la valoració positiva per part dels estudiants de la disposició dels mentors durant el curs i la comunicació fluida entre totes dues parts. Finalment, va expressar el compromís del CdM de seguir les recomanacions proporcionades pels estudiants amb el propòsit de donar continuïtat als processos del club i continuar conjuminant esforços per a oferir-los un complement fonamental a la seua formació.

Posteriorment, Daniel Giménez, estudiant del Màster en Direcció d'Empreses (MBA), va compartir la seua experiència, va agrair als mentors i altres membres que conformen el Club la seua disposició i va expressar la seua satisfacció d'haver participat en aquesta edició del CdM, iniciativa que diu li ha aportat un gran valor al seu progrés acadèmic i professional. A més, com a membre de l'equip guanyador International Partners INC del joc d'empresa patrocinat per WintoWin Partners, va destacar l'aprenentatge i la visió futura referent a la gestió d'una companyia que el simulador de negoci li va aportar al seu equip i va felicitar a tots els estudiants que van participar en aquesta activitat.

Finalment, el Degà de la FdE, José Manuel Pastor, va clausurar l'acte agraint als patrocinadors, membres del Consell Consultiu, al Vicedegà de Postgrau de la FdE, Francisco Muñoz i als mentors per formar part d'aquesta iniciativa en la qual han participat de manera generosa i que brinda un excel·lent complement acadèmic, professional i personal als estudiants participants.

Imatges: