Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La Facultat d’Economia celebra els 25 i 50 anys de graduació dels seus ALUMNI

  • 29 de novembre de 2022
Image de la noticia

Divendres passat 25 de novembre va tindre lloc la VIII Trobada Alumni Facultat d’Economia de la Universitat de València. En aquesta ocasió, es va retre homenatge a l'alumnat que va acabar els seus estudis en els anys 1971 i 72, que celebraven els seus 50 anys, i els acabats en 1997, que celebraven els 25 anys.

L'acte va ser presidit pel Degà de la Facultat, Professor Francisco Muñoz, acompanyat pel Professor Vicent Soler, en representació dels alumnes de les dues primeres promocions, la Sra. Cristina García i el Professor Alfredo Grau, representant als alumni diplomats en 1997, la Professora Cristina Crespo, Vicedegana de Participació, Voluntariat i Igualtat, el Professor Salvador Castro, Vicedegà d'Ordenació Acadèmica i la Sra. Catalina Cabrera, Administradora de la Facultat d’Economia.

A través de les intervencions dels representants dels Alumni i el Degà, vam tindre l'ocasió de dedicar uns minuts a l'intens i brillant passat de la nostra Facultat, rememorar anècdotes, circumstàncies de l'època, recordar als qui ens van deixar i de posar en valor l'evolució de la pròpia Facultat. Als discursos es va unir el Conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Arcadi España, alumni de la promoció del 97. Després dels discursos, els membres de la taula presidencial van imposar la beca de la Facultat d’Economia, als egressats i egressades de les promocions esmentades, tenyint de color taronja el pati de butaques del nostre hall.

Les fotos de família posteriors i el coctel compartit van posar el fermall final a una vetlada de retrobaments inoblidables, en la qual els assistents van poder sentir com la seua alma mater acadèmica els acompanyarà per a tota la vida.

 

Galeria fotogràfica

Videoclip