Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

El Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial obri el termini d'inscripció dels cursos Qui pot ser empresari? i Programa Mentoring

  • 1 d’octubre de 2017
Image de la noticia

La Càtedra de Cultura Empresarial té per objectiu potenciar i fomentar la docència i la difusió de la cultura empresarial entre estudiants universitaris a través de la difusió de l'esperit empresarial.

El Curs Qui pot ser empresari? ha sigut gestionat per diferents empresaris, directius i professionals, els quins s'encarreguen d'impartir les diferents sessions. A més, el curs inclou visites a empreses. El curs es dirigeix a estudiants de grau i postgrau.

El Programa Mentoring, que va sorgir en 2013 davant la necessitat de realitzar una assistència continuada en el temps d'aquells projectes i emprenedors que han sorgit de les diferents activitats de la Càtedra de Cultura Empresarial. Empresaris i directius, en la seua majoria vinculats al Patronat de la Càtedra, es converteixen en mentors que presten assistència als mentoritzats a través de sessions de treball relacionades amb aspectes empresarials. Aquest programa està específicament destinat a egressats de la Facultat d’Economia.

La Càtedra de Cultura Empresarial té per objectiu potenciar i fomentar la docència i la difusió de la cultura empresarial entre estudiants universitaris a través de la difusió de l'esperit empresarial i de la transmissió dels coneixements necessaris que els permeten accedir al món de l'empresa com un dels sectors més representatius de la nostra societat.