Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

2ª Universitat de Primavera de l'Alt Túria

Universitat de Primavera de l'Alt Túria

Data: 11 de juny de 2021 de 09:30 a 14:00. Divendres.

 

Lloc de realització: Teatre Municipal, Avgda. Simón de Rojas, 23 (Titaguas)

 
Descripció:

“DEL RECURS TERRITORIAL AL PRODUCTE TURÍSTIC EN UNA RESERVA DE LA BIOSFERA”

La Universitat de València estarà present en el territori valencià, també en aquest any de 2021, gràcies al programa Universitats Estacionals, que ha romàs fidel en tot moment a la societat valenciana portant la producció científica de la UV fins a un total de 20 seus repartides per tota la província de València. En aquest programa, impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, s'han organitzat les temàtiques de les diferents jornades atenent les demandes de les diferents poblacions amb l'objectiu de fer-les el més atractives i interessants possible. 

L'origen de la UPAT ha de vincular-se amb la declaració de la Reserva de la Biosfera de l'Alt Túria en 2019 en aquest territori i, per tant, les temàtiques a tractar giraran entorn del que comporta aquesta declaració. En aquesta segona edició es tractarà com transformar els recursos naturals i patrimonials d'aquest territori en un producte turístic sostenible, compatible amb els objectius d'una reserva de la biosfera, i evitant el turisme de masses, per a dinamitzar l'economia local i tractar de frenar el despoblament.

En aquesta ocasió, la sessió consistirà en tres ponències convidades i una taula redona. Totes elles tindran un enfocament divulgatiu i estaran dirigides tant a les persones que residisquen o treballen en, o al voltant, de la Reserva, com als gestors d'espais protegits, investigadors, estudiants i docents amb interés en la conservació del patrimoni natural i cultural i la seua posada en valor.

 
Organitza:

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la segona edició de la Universitat de Primavera de l'Alt Túria (UPAT), fruit de l'estreta col·laboració entre la UV, la Mancomunitat de l'Alt Túria, la Diputació de València i Caixa Popular..

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: