Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

La Càtedra DAM de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l’Aigua Residual es presenta oficialment en EFIAQUA 2017

  • 21 de novembre de 2017
La Càtedra DAM de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l’Aigua Residual es presenta oficialment en EFIAQUA 2017

La Universitat de València i DAM (Depuració d’Aigües del Mediterrani) realitzaran en EFIAQUA, la Fira Internacional per a la Gestió Eficient de l’Aigua, la presentació de la Càtedra universitària DAM, nascuda amb l’objectiu d’estudiar la gestió integral i recuperació de recursos de l’aigua residual.

Entre els reptes d’aquesta nova càtedra es troba el de reivindicar la idea que les aigües residuals no s’han de concebre com una cosa de la qual ens hem de desfer, sinó més bé com una font de recursos (aigua, energia i fertilitzants, entre altres) amb un gran valor econòmic i ambiental que pot ser aprofitat tant en l’àmbit industrial com per a la societat en general.

L’acte de presentació de la càtedra tindrà lloc el pròxim dijous 30 de novembre en el marc de la Fira Internacional EFIAQUA en la Sala 4F del Centre d’Esdeveniments del Pavelló 5 de Fira València. Aquest esdeveniment comptarà a més amb la col·laboració del Dr. Millán Millán Muñoz, director emèrit del Centre d’Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM), qui impartirà una conferència magistral sota el títol El cicle de l’aigua en la Península Ibèrica i Conca Mediterrània Occidental – Claus i pistes sobre la situació actual.

Per a formalitzar la inscripció en l’acte és necessari omplir el següent formulari.