Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Celebració a l’ETSE-UV de la jornada Generació de materials docents accessibles per a l'atenció a la discapacitat

La Universitat de València, amb el patrocini de la Fundació Vodafone Espanya, ha organitzat aquest dijous la jornada "Generació de materials docents accessibles per a l'atenció a la discapacitat”. L'acte, realitzat en la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, ha contat amb la presència de la vicerectora d'Ordenació Acadèmica i Professorat, Mª Vicenta Mestre, del Delegat del Rector per a la Universitat Digital, Jesús Albert, i D. Joaquín Izquierdo, en representació de la Fundació Vodafone Espanya.

La jornada formativa, dirigida al personal de la Universitat de València, s'emmarca en el conveni de col·laboració signat per la Fundació Vodafone Espanya i la Universitat per al patrocini d'accions relacionades amb l'accessibilitat en noves tecnologies per a estudiantes amb discapacitat de la Universitat. L'objectiu de l'esdeveniment ha estat la formació del personal de la Universitat en la generació de materials electrònics accessibles, de caràcter docent o administratiu, que s'adapten a les necessitats de les persones amb discapacitat i ha contat amb la participació d'un centenar de persones Les ponències han estat realitzades per: Alejandro Rodríguez (professor de la UNED), Inmaculada Coma (professora de la Universitat de València) i Javier Francés (tècnic de la Unitat per a la integració de persones amb discapacitat de la Universitat de València).

La Universitat de València és la universitat presencial espanyola que atén a un major nombre d'estudiants amb discapacitat i la realització d'aquesta jornada posa en relleu l'interès de la Universitat per donar suport a aquest col·lectiu d'estudiants.
 

Data d'actualització: 21 de de juny de 2012 17:43.

Llista de notícies