Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

L’ETSE-UV celebra el Ada Lovelace Day

  • 11 d’octubre de 2017
L’ETSE-UV celebra el Ada Lovelace Day

La jornada del Ada Lovelace Day en l’ETSE-UV s'ha celebrat el 10 d'octubre amb la participació d'estudiants, professorat, personal d'administració i serveis i enginyeres convidades a una xerrada-col·loqui.

Durant el matí hem tingut una activitat lúdica consistent en la creació d'un panell de fotografies d'estudiants i personal de l’ETSE-UV.

A la vesprada, enginyeres dels àmbits de l'enginyeria informàtica, de l'enginyeria química, i de les enginyeries electrònica i de telecomunicacions, han presentat les seues trajectòries professionals i han respost a les preguntes que han formulat els assistents a la xarra-col·loqui. Silvia Quesada, consultora en Indra, ha mostrat la seua experiència en aplicacions per a la gestió en grans companyies, destacant la necessitat de l'actualització contínua de coneixements. Inés Picazo, cap de medi ambient en Saggas, ha remarcat la importància de la formació acadèmica i en valors en l'exercici de la professió d'enginyer/a.

Per a Mayte Bacete, directora de MaxLinear Hispània, “actitud” i“desig d'aprendre” són aspectes que des d'una adreça es valoren especialment per a la contractació d'enginyers/as. Totes elles han recalcat que no han trobat grans barreres per a l'exercici de la seua professió.

Compartim la nostra activitat amb molts altres centres i institucions que celebren el Ada Lovelace Day a través de la web de l'esdeveniment internacional:

www.findingada.com

 

Imatges: