Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

La Llibreria de la Universitat de València, present a la 59ª edició de la Fira del Llibre
Presencial

Publicacions de la Universitat de València (PUV) està present en la 59a edició de la Fira del Llibre de València. En les casetes 61-62 ofereix les novetats de l’any i el fons més destacat, també d’altres editorials universitàries espanyoles. A més, organitza presentacions i signatures d’autores i autors del segell editorial.

Aquest dijous 25 d’abril, dia de la inauguració de la Fira del Llibre, l’espai Fuente Primavera acull a les 18:30 hores una lectura-presentació del llibre ‘Mujer y entretenimiento en el hogar victoriano’, amb la participació de Miriam Borham (Universitat de Salamanca), Miguel Teruel (Universitat de València), la directora de PUV, Teresa Ferrer, i la coautora del llibre, Laura Monrós-Gaspar.

Divendres 26 d’abril, a les 20 hores, i també a l’espai Fuente Primavera, es durà a terme la taula redona  ‘Colp militar, exili i bogeria: petjades del franquisme’, on es presentaran les darreres novetats de la col·lecció ‘Història i Memòria del Franquisme’. L’acte comptarà amb Zira Box (Universitat de València) com a moderadora i la participació dels autors Enric Novella (Las políticas de la locura), Luis Pomer (Martín Centelles Corella) i Eladi Mainar (El golpe militar de 1936, Valencia).

Divendres 3 d’abril, a les 20 hores, a l’espai Caixa Popular, se celebrarà la taula redona ‘València medieval: la moreria, el rei Jaume I i altres temes valencians’, on es presentaran les darreres novetats de PUV sobre història medieval. L’acte estarà moderat per Amparo Jesús-Maria, editora de PUV, i comptarà amb la participació dels autors Francesc Granell (Jaume I a la València baixmedieval), Manuel Ruzafa (La moreria de València), Mateu Rodrigo (Recerques de cultura medieval) i Alfred Garcia (Un país de lletrats i analfabets).

A banda d’aquestes presentacions, la caseta de La Llibreria de la Universitat de València també comptarà amb la presència d’autores i autors durant els caps de setmana per signar els seus llibres publicats recentment amb el segell editorial de la UV.

Horari (del dijous 25 d’abril al diumenge 5 de maig):

De dilluns a divendres: 11:00-14:00 i 17:00-20:30 h.

Caps de setmana i festius: 11:00-14:30 i 16:30-21:00 h.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 25 d’abril de 2024 a 5 de maig de 2024. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres d' 11:00 a 20:30.
  • De 25 d’abril de 2024 a 5 de maig de 2024. Dissabte i diumenge d' 11:00 a 21:00.
 
 
Lloc de realització

Casetes 61 i 62

Jardins de Viver

València (46010)

 
Organitza

Publicacions de la UV.

 

Contacta publicacionsuv@uv.es

 
Més informació