Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Resum Celebració EATIS2012

Durant aquests passats dies 23, 24 i 25 de maig, ha tingut lloc en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) de la Universitat de València, la sisena edició de l'Euro American Conference on Telematics and Information Systems (EATIS).

En aquesta edició del congrés, que entre altres temes ha tractat especialment el transport intel•ligent, han participat més de cent professors i 103 estudiants de grau i postgrau procedents de la comunitat universitària de 19 països d'ambdós hemisferis. Així mateix, ha tingut una participació activa el Laboratori Integrat de Sistemes Intel·ligents i Tecnologies de la Informació de Tràfic (LISITT) de l'Institut de Robòtica i de Tecnologies de la Informació (IRTIC).

Entre els il•lustres convidats que d'una o altra forma han contribuït també en les jornades s'ha contat amb el Vicerector d'Investigació i Política Científica de la Universitat de València, Pedro M. Carrasco, el director general de l'Agència d'Avaluació i Prospectiva (AVAP), Mariano Vivancos, el Director de Gabinet de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions per a la Societat de la Informació, Juan Rotlle, el Degà del Col•legi Oficial d'Enginyers en Informàtica de la Comunitat Valenciana, Julián de la Vall, i el President EATIS 2012 València, Professor Dr. Javier Samper.

A més, la ciutat de València va voler donar la benvinguda a tots els assistents a les jornades i l'agraïment per triar la nostra ciutat com seu d'aquest important congrés, i per això el dia previ a l'inici de les jornades es va oferir una recepció en l'ajuntament de la ciutat, on la regidora d'Innovació, Societat de la Informació, Projectes Emprenedors i Joventut, Beatriz Simón, va tenir unes amables paraules per als presents.

Aquest fòrum ha pretès i pretén generar un espai de reflexió obert, participatiu i inclusiu, sobre els impactes futurs d'aqueixos canvis en el món TIC en els diferents ordres; convertint-se en un espai per a la difusió, promoció i reflexió sobre la importància de la innovació tecnològica informàtica com factor de competitivitat i progrés dels nostres països. En la pròxima edició a l'abril de 2014, en Valparaiso, Chile, podrà continuar-se amb el treball i il•lusió, que cada dos anys, com ha ocorregut aquesta vegada en la nostra ciutat, pot veure's en l'esdeveniment internacional EATIS.


Per a més informació o per a observar els vídeos i imatges de les jornades accedir a la web de EATIS 2012: http://eatis.org/eatis2012/
 

Fotografies de l’esdeveniment

Fotografies de l’esdeveniment

Fotografies de l’esdeveniment

 

 

Data d'actualització: 29 de de maig de 2012 19:50.

Llista de notícies