Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Seminari orientat al desenvolupament de projectes de simulació biomèdica amb CARP

  • 13 de novembre de 2017
Seminari orientat al desenvolupament de projectes de simulació biomèdica amb CARP

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) acull del 14 al 28 de Novembre un seminari orientat al desenvolupament de projectes de simulació biomèdica amb CARP (Cardiac Arrhythmia Research Package).

El seminari està organitzat pel grup de recerca CoMMLab del departament d'Informàtica de l'ETSE-UV i en el mateix es revisaran i posaran en comú les diferents fases (canals iònics, cèl·lula, teixit,  etc) a tenir en compte en el modelatge i simulació de sistemes electrofisiològics amb els quals escometre futurs projectes amb major eficàcia i impacte.

En aquesta ocasió el seminari serà impartit per Juan Francisco Gómez García els dimarts 14, 21, i 28 en horari de matí (10:00 a 12:00) en el laboratori de recerca del grup CoMMLab en la ETSE-UV (1.2.29).

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies