Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

L'últim informe de l‘OPAL confirma la qualitat de la inserció laboral de les persones titulades en Enginyeria

L'actualització de l'Informe d'Evolució d'Indicadors d'Inserció Laboral d'un grup de 37 titulacions de diferents àrees de la Universitat de València, presentada per l ‘OPAL (Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral) en la seua web, ha conclòs que el percentatge de titulats amb treballs de qualitat ha augmentat en la meitat de les titulacions estudiades.

L'anàlisi dels detalls d'aquest estudi mostra com les persones titulades en Enginyeria tenen índexs entre els millors en els diferents aspectes considerats en l'estudi, com el percentatge de titulats ocupats en el moment de l'entrevista, el treballar o haver treballat des de l'obtenció de la titulació, el menor temps de recerca de la primera ocupació, i la relació de l'ocupació i de la categoria professional amb la titulació obtinguda.

A més es pot observar que fins i tot en la situació actual de crisi els índexs descrits es mantenen o empitjoren lleugerament però comportant-se millor que la mitjana del conjunt de titulacions.

L'estudi complet es pot consultar a través de la web de l’OPAL (http://www.fguv.org/opal) o directament en http://www.fguv.org/opal/index.asp?ra_id=337
 

Data d'actualització: 11 de de juny de 2012 20:01.

Llista de notícies