Xerrada: La motivació com a element clau de l'aprenentatge

Xerrada: La motivació a element clau de l'aprenentatge

Data: 18 de setembre de 2017

Hora: 15 a 17 h

Lloc: Saló de Graus Joan Pelechano

Ponent: Rosendo Pou Amérigo (Director de la Unitat de Qualitat de la UV)

La motivació pel propi aprenentatge o per les activitats que condueixen a ell és un dels factors clau que condueix a l'èxit en els estudis. Al costat de l'objectiu a aconseguir, aspectes com l’interès per atendre les explicacions dels professors, per participar de forma activa en la dinàmica de les classes, per realitzar les activitats proposades, per compartir metes amb altres estudiants o per desenvolupar l'estudi autònom constitueixen elements essencials en el procés d'ensenyament-aprenentatge.

Rosendo Pou és Professor de Química Física de la UV des de l'any 2002 i Director de la Unitat de Qualitat de la UV des de febrer de 2012. Va estudiar Ciències Químiques en aquesta universitat, on va obtenir el Premi Extraordinari de Llicenciatura, i on es va doctorar l'any 1995. És membre de la Unitat de Recerca de Química Teòrica de l'Institut de Ciència Molecular de la UV, on ha treballat principalment en la caracterització químic-quàntica de sistemes moleculars electroactius.

Ha participat activament en els processos d'innovació educativa i millora de la qualitat docent vinculats a la construcció de l'Espai Europeu d'Educació Superior. En aquest context, va formar part de l'equip docent que va guanyar el Segon Premi a la Innovació Docent 2008 concedit per la UEM i el Premi a la Qualitat i Innovació Docent 2008 del Consell Social de la UV. Així mateix va rebre el Premi a la Qualitat i Innovació Docent 2010 del Consell Social de la UV.

Data d'actualització: 14 de setembre de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies