Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Xerrada-Trobada: “De la Universitat a l'empresa privada: Una experiència satisfactòria en Capgemini”

  • 24 de febrer de 2015
Image de la noticia

Dijous que ve 5 de març a les 15:00 en l'aula 2.3 de l’ETSE-UV tindrà lloc la Xerrada-Trobada amb Manuel Cid García, per a exposar i comentar amb els assistents el seu treball i experiència professional en importants projectes de programari, tant en la Universitat com en l'empresa privada.

Manuel Cid té més de 15 anys d'experiència en consultoria, amb una dilatada trajectòria en gestió de projectes programari i coordinació d'equips desenvolupada en el sector Retail, Utilities, Bancari, Sanitari i en el de Tràfic.

Titulat en Enginyeria Informàtica per la Universitat de València, va començar la seua carrera professional com a consultor tecnològic en la Reenginyeria del Concentrador d'Informació de Tràfic de la DGT, escometent posteriorment, com a cap de projecte, reenginyeries en altres clients del sector, així com desenvolupaments i auditories dels seus sistemes d'informació.

Actualment és responsable del Centre d'Excel·lència Java-Devon i Àrea d'Arquitectura de Programari en Capgemini, important multinacional dedicada a la consultoria i els serveis professionals en el sector de les Tecnologies de la Informació amb presència en 40 països, i a Espanya en set ciutats, entre elles València.

La xerrada-trobada pot interessar a tots els estudiants de l'Escola, particularment als dels últims cursos d'Enginyeria Informàtica i especialment als interessats en l'Enginyeria del Programari i la Gestió de Projectes.