Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Arriba un acte especial de portes obertes amb el centre internacional d’ADCenter Spain, de Capgemini

  • 30 de gener de 2023
Arriba un acte especial de portes obertes amb el centre internacional d’ADCenter Spain, de Capgemini

El pròxim 14 de febrer, en les seves instal·lacions, amb motiu de l'inici del seu programa de pràctiques remunerades 2023.

El centre internacional d’ADCenter Spain, el centre tecnològic internacional pioner dins del Capgemini, dona inici al seu programa de pràctiques remunerades 2023. Així doncs, com en anys anteriors, té l'objectiu d'arribar a estudiants de carreres d'enginyeria informàtica, multimèdia, telemàtica o similar, que vulguin iniciar la seva carrera en un entorn dinàmic i internacional, i donar-los així l'oportunitat de començar el seu viatge al costat d'ells.

Per a això, han organitzat un esdeveniment especial de portes obertes per a estudiants, "INTERNS OPEN DAY", que tindrà lloc el pròxim 14 de febrer, on s'obren les portes del centre internacional d'ADCenterSpain de València i Múrcia, de Capgemini, per a conéixer als nostres pròxims INTERNS ADCenter Spain 2023.

En definitiva, si eres estudiants d'Enginyeria informática o d’alguna de les carreres esmentades, tens un nivell alt d'anglés i/o francés, i vols aprendre i créixer en un entorn internacional, treballar en projectes innovadors i en un ambient dinàmic amb mentalitat "startup", aquesta és la teua oportunitat de donar-te de conéixer. Assisteix al #InternsOpenDay, on podràs conéixer de la mà dels líders tècnics la seua forma de treball, tecnologia, cultura i les oportunitats del nostre programa de pràctiques.

A més, per a unir-se al seu #CapgeminilInternsOpenday i saber més informació, envia el teu CV a internship.adcspain@capgemini.com.