Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Concert ‘The Canyon Funky League’ i DAS Àudio

  • 6 de maig de 2022
Concert ‘The Canyon Funky League’ i DAS Àudio

VALÈNCIA, 6/5/2022- El concert ‘The Canyon Funky League’ ha oferit un repertori de Funk, Neo-Soul, R&B, etc., en la Universitat de València, a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV). L'empresa DAS Àudio va cedir altaveus a la ETSE-UV per a poder transmetre la música. Aquests altaveus van permetre gaudir a la comunitat de la Universitat de València de música en directe i de la cultura.

DAS és una empresa familiar, que té una cultura basada en la proximitat al client i en l'apreciació del seu esforç i sacrifici per aconseguir les seues metes. Fomentar i optimitzar la qualitat d'aquestes relacions és part del seu ADN.

La pedra angular de l'èxit de l'empresa és el compromís amb els clients, els proveïdors i els empleats. Des de 1971, han treballat per millorar els seus productes i serveis per a oferir solucions tècniques concordes a les necessitats de cada usuari. Tal com ells mateixos expliquen, “igual que el so, els nostres sistemes estan a tot arreu, usats diàriament, en qualsevol lloc del món”. Aquesta vegada, la sort va ser de la ETSE-UV pel fet que van poder utilitzar els altaveus de DAS per al concert de ‘The Canyon Funky League’, el grup compost per:

Clàudia Key Day - Veu

David Cases Garcia - Saxo tenor

Enric Crespo Domingo - Guitarra

Borja Flores Llorca - Baix elèctric

Vicent Almenar Muñoz – Bateria