Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Coneix com participar en l'Expociència: una jornada de portes obertes reconeguda amb 2 crèdits

  • 10 de març de 2023
Coneix com participar en l'Expociència: una jornada de portes obertes reconeguda amb 2 crèdits

El Parc Científic de la Universitat de València (PCUV), ha proposat una activitat de participació en el programa de formació del voluntariat per a EXPOCIÈNCIA 2023. Una activitat amb l'objectiu d'acostar la ciència i la tecnologia al gran públic, que estarà reconeguda amb 2 crèdits per participació, i requereix assistència obligatòria per a obtenir-los. En concret, tindrà lloc el dijous 4 de maig, de 16.00 a 18.00 hores, la formació, i el dissabte 6 de maig, de 08.00 a 15.00 hores, la jornada de portes obertes: Exponciencia.

En conjunt, EXPOCIÈNCIA va dirigida a totes les titulacions de grau impartides a la Universitat de València, i és una jornada de portes obertes on s'exposen un conjunt d'activitats dirigides al públic en general: tallers científic-divulgatius, projecció d'audiovisuals, conferències, exposicions i visites guiades pels centres integrants del PCUV (instituts de R+D i empreses innovadors) i l’ETSE-UV.

D'altra banda, el termini d'inscripció porta obert des del 6 de març. El procés de selecció es farà per ordre rigorós d'inscripció fins a cobrir 70 places. I els interessats hauran de seguir les instruccions indicades en el lloc web www.expociencia.org

En definitiva, al llarg de 14 edicions, EXPOCIÈNCIA s'ha consolidat com un dels esdeveniments de divulgació de la ciència i la tecnologia més massius desenvolupats en una jornada, no sols a la Universitat de València sinó en tota la Comunitat Valenciana. Aquest esdeveniment multitudinari compta amb el suport altruista d'un gran nombre investigadors/as, científics/as i professionals de l'entorn del Parc Científic.

Per aquest motiu, la implicació dels i les estudiants de grau de la Universitat de València és fonamental per a dur a terme la jornada de portes obertes, en una iniciativa posa de manifest la component social d'una institució com el Parc Científic.

Apunta't i participa com a voluntari en el programa!