Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Convocat l'III Premi TFG, TFM i Tesi doctoral de l'eix ‘Persones’ dels ODS

  • 7 de juny de 2022
Convocat l'III Premi TFG, TFM i Tesi doctoral de l'eix ‘Persones’ dels ODS

VALÈNCIA, 7/06/2022. – La Universitat de València ha convocat en la seua tercera edició dels Premis de Treballs Final de Grau, Treballs Final de Màster i Tesis Doctorals dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) (eix de persones) per a promocionar la investigació i pràctiques docents relacionades amb la cooperació al desenvolupament.

Si vas acabar els teus estudis en 2021 o estàs estudiant en aquest 2022 a la Universitat de València, atent a la següent informació.

El premi reconeixerà aquells Treballs de Fi de Grau (TFG), Treballs de Fi de Màster (TFM) i Tesis doctorals en totes les disciplines que mostren un alt grau d'impacte en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'eix de persones (ODSs 1,2,3,4 i 5).

• ODS 1: Fi de la pobresa.

• ODS 2: Fam zero.

• ODS 3: Salut i benestar.

• ODS 4: Educació de qualitat.

• ODS 5: Igualtat de gènere.

Sense excloure la resta, contribuint així en el compliment de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de l'ONU.

Per tant, l'objectiu d'aquests guardons és visibilitzar i premiar el compromís amb la cooperació i la sostenibilitat tant de l'alumnat com del professorat de la Universitat de València.

Per a més informació sobre la tercera edició consulte el següent enllaç de la web de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible:

https://www.uv.es/catedra-cooperacion-desarrollo-sostenible/es/actualidad-1286121069890/novetat.html?id=1286262308089