Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Dimecres que ve, 26 d'abril, l'ETSE-UV rebrà al professor Anderson Rocha, una visita internacional d’investigació

  • 20 d’abril de 2023
Dimecres que ve, 26 d'abril, l'ETSE-UV rebrà al professor Anderson Rocha, una visita internacional d’investigació

La xerrada tindrà lloc al Saló de Graus ‘Joan Pelechano’ de l'ETSE-UV, a les 12.00 hores.

Anderson Rocha, professor Catedràtic d'Universitat d'Intel·ligència Artificial i Forense Digital de la Universitat de Campinas (el Brasil), i director del Laboratori d'Intel·ligència Artificial, donarà una xerrada dimecres que ve, 26 d'abril, a les 12 hores, en la Sala d'actes de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València.

La ponència s’anomena ‘How to Live with Synthetic Realities: ChatGPT, Midjourney, Dall-E2, StableDiffusion, and others', i abordarà com la nostra societat està vivint el que s'ha anomenat realitats sintètiques. Així mateix, Rocha parlarà de tecnologies importants que donen forma a aquestes noves realitats com ChatGPT, Midjourney, Dall-E2, StableDiffusion i altres. I tindreu l'oportunitat de debatre sobre quin tipus d'indicis es poden explorar per a desemmascarar aquestes creacions o falsificacions.

A més, tots aquells que assisteixen a la xerrada també podrán tractar els reptes que planteja la recerca i les implicacions d'aquestes falsificacions per a la societat en general.

Per a més informació, no és necessària inscripció prèvia per tal d’assistir a la xerrada.