Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Empreses dels sector tecnològic i industrial buscaran talent universitari al Fòrum d’Ocupació de l’ETSE

  • 26 d’abril de 2022
Empreses dels sector tecnològic i industrial buscaran talent universitari al Fòrum d’Ocupació de l’ETSE

El pròxim dijous, 28 d’abril, de 13.00 a 16.00 hores, se celebrarà el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València amb prop de 40 empreses de sectors punters com telecomunicacions, bioinformàtica, ciència de dades o enginyeria industrial, entre d’altres.

Dirigit a estudiantat de grau i postgrau de l’ETSE i egressats i egressades de la branca, la jornada permetrà unir el món acadèmic amb el professional a través de la interacció directa amb les empreses i entitats del sector tecnològic i industrial. A través del lloc web específic del Fòrum d’Ocupació de l’ETSE es pot accedir a tota la informació sobre les organitzacions participants, tutorials pràctics en format audiovisual, oportunitats d'ocupació i a la programació detallada de l’esdeveniment.

La jornada s’obrirà a les 13.00 hores amb la presentació dels serveis de la Universitat de València relacionats amb l’ocupabilitat. Presentat i moderat pel professor de l’ETSE Jesús Soret, comptarà amb la participació de Marisa Quintanilla, directora d’UVocupació; la directora de la Càtedra de Cultura Empresarial, Encarna Mazón; el cap de Relacions Internacionals de la UV, Carles Pomer; el director d’UVpràctiques, Miguel Ángel Barberá; i Rafael Garcia, director d’UVemprén.

A les 13:30 hores tindrà lloc la inauguració institucional/benvinguda al Talent-Fest a càrrec de representants del centre i la Universitat. Posteriorment, i fins a les 15:30 hores, a l’Àgora de l’ETSE, serà el networking entre estudiantat i empreses i entitats participants.

A la vesprada, a les 15:30 hores, serà el torn de les trobades amb els col·legis professionals. Dividits en tres àrees temàtiques, l’alumnat podrà interactuar amb el col·legi professional de Telecomunicacions – COITCV, amb el d’Enginyeria Industrial – COGITI, i amb el d’Informàtica i Ciència de Dades – Som Digitals.

Els Fòrums d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València són organitzats pel Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria, a través d’UVocupació, en col·laboració amb les facultats i centres, i s'inscriuen dins de la principal línia de treball del Vicerectorat per a impulsar i promocionar l'ocupabilitat de l'estudiantat universitari.

Per part seua, UVocupació té com a objectiu principal col·laborar en la inserció laboral de l'estudiantat i persones titulades de la Universitat de València, així com ser un mediador per a noves oportunitats professionals. El seu equip compta amb serveis d'orientació i assessorament, capacitacions en tècniques de cerca d'ocupació i formació integral, i addicionalment posa a la disposició de la comunitat universitària el portal d'ocupació que dóna accés a múltiples ofertes laborals en un directori amb més de 3.500 organitzacions registrades.