Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

JORNADA: "Automatització i Control d'Edificis i Instal·lacions. LonMark i el valor afegit dels Sistemes Oberts”

  • 18 de febrer de 2020
JORNADA:

Sala de Juntes ETSE - Universitat València 3 de març de 2020, 9:00h - 14:00h

Nova jornada organitzada per LonMark España en ETSE-UV

LonMark España organitza junt els seus membres associats les noves jornades d'automatització i control d'edificis i instal·lacions, dirigides a estudiants i professionals, per a fomentar i divulgar l'estàndard de comunicacions LonMark®, i per a explicar els avantatges i oportunitats de dissenyar instal·lacions d'edificis, hotels, indústria i enllumenat públic basades en sistemes oberts i en la tecnologia LonWorks®.

En la jornada s'explicaran diversos casos d'èxit d'instal·lacions realitzades amb sistemes oberts i especialment amb la tecnologia LonWorks®.  Els ponents explicaren els avantatges i millores que s'han aconseguit en les instal·lacions a causa de la utilització d'aquesta tecnologia. A la finalització de les xarrades es realitzarà una demostració pràctica d'un sistema real amb equips i components que compleixen l'estàndard de comunicacions, realitzant una integració completa d'equips.

La jornada es realitzarà el pròxim 3 de març de 2020 des de les 9:00h fins a les 14:00h a la Sala de Juntes de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria - Universitat de València, en Av. Universitat, s.n, 46100, Burjassot, València.

Programa i inscripció a la jornada