Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Participa en la jornada 'Datos e IA en Turismo' de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la UV, del pròxim 8 de juny, a les 10:00 hores

  • 31 de maig de 2023
Participa en la jornada 'Datos e IA en Turismo' de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la UV, del pròxim 8 de juny, a les 10:00 hores

En aquesta jornada, que tindrà lloc en la Sala d'actes de l'ETSE-UV, s'analitzarà el paper de les dades en el turisme des de diferents perspectives, a través de les opinions d'experts en cada etapa del cicle de les dades.

Les dades juguen un paper fonamental en la indústria turística actual. A mesura que aquesta evoluciona, la recopilació, l'anàlisi i la correcta utilització de les dades es tornen cada vegada més importants per a les organitzacions turístiques. Així doncs, arriba a la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València la jornada 'Dades i IA en Turisme', dijous que ve 8 de juny, de 10.00 a 14.00 hores, en la Sala d'actes.

A més de que les dades exerceixen un paper crucial en el turisme actual, també permeten prendre decisions informades, personalitzar l'experiència del client, realitzar un màrqueting efectiu, millorar la gestió de destins i impulsar la innovació en productes i serveis. I aquelles organitzacions turístiques que aprofiten les dades de manera efectiva poden obtenir un avantatge competitiu i brindar experiències de viatge més satisfactòries i personalitzades als seus clients.

En aquest context, en aquesta jornada s'analitzarà el paper de les dades en el turisme des de diferents perspectives, a través de les opinions d'experts en cada etapa del cicle de les dades. Per a tots aquells interessats, la inscripció a aquest acte és gratuïta, i es troba en el següent enllaç:

https://idal.uv.es/datos_9/